No właśnie strona muzyczna jest bardzo dobrze dobrana. Do południa jest bardziej komercyjnie, po południu grają więcej rockowych kawałków a wieczorem jest muzyka dance, więc każdy może znaleźć coś dla siebie. Lepsze to niż całodniowa monotonia muzyczna w rmf czy zet. Ale niech każdy słucha takiego radia jakie lubi.
Co jeszcze wie o działaniach pobożnego i jego kumpli Łopatowski,skoro tak czuje się bezpiecznie?Czyżby finansowanie kampanii wyborczej i likwidację kolejnych ludzi?A on im nie daruje.(chłop żywemu nie przepuści)
PAN KRAWCZYNSKI USTAWIL SIEBIE ,CORECZKE NA UNIWERSYTECIE KASKE TRZEPIE,PANIE KRAWCZYNSKI Jaki PAN OBROTNY!
Przegapiłeś: http://www.epiotrkow.pl/news/Marek-Krawczynski-W-DPSie-wszystko-jest-OK,13324 NA dole artykułu jest film z ciekawą wypowiedzią ww. osobnika.
Jakie na Chojniaka może mieć haki Krawczyński, że został w bezzasadny sposób tak wywindowany (brak kwalifikacji zawodowych, jak i etycznych) i pomimo skandalicznej pracy, wciąż jest tolerowany? Co trzeba wiedzieć, żeby zachować stołek wbrew wszystkiemu? Kasa na kampanię - co?
Tak tu niektórym urzęd... o przepraszam. Tak tu niektórym osobom radio przeszkadza, a każdy wie co i o której nadają... muzyka jak kto lubi. Ja wolę taką niż łupankę famy czy gadanie wkoło macieju o kumulacji kasy w rmfce. Jak coś się dzieje, nie ma prądu, gazu, ktoś zły robi nam kuku, to wtedy numer z pamięci się do radia wybiera. Pewnie, że 200 zł to mało i to zostało w tekście napisane. Ale czemu w takim razie nie 900zl? Jak radio maryja, które własciwie nic dla miasta nie robi? Nie tam się dzwoni, ze zgubilo sie psa czy klucze, a do strefy. Dlaczego wiec radio lokalne ma płacic 2 tys a radio z du... 900 zł?
fajnie gdyby krzykacze, którzy zauwazyli w tekscie tylko jedna kwote (200zl) odpowiedzeli mi na to pytanie.
Już od dawna marzę o likwidacji tego radia. P. Marcina Cecotki nie da się zwyczajnie słuchać, bolą mnie uszy kiedy tylko słyszę jego wypowiedź. A i muzyka z reguły beznadziejna ;( omijam tą stację jak tylko się da ale nie zawsze mam na to wpływ. Powinni nadawać na innych falach. :)) wasz słuchacz
Mysle mario, ze oni maja Twoje wypociny gleboko w ... wiadomo gdzie. Z taka słuchalnością jaką mają jestes jakby w mniejszoci:) I jeszcze cie biednego zmuszaja do sluchania. No biedny Ty
Ale wataha trzyma się stołków,wreszcie strach zajrzał im w oczy.Pozdrawiam strefę MF i tak trzymać,wreszcie ktoś mówi prawdę.Takie powinny być media!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!