metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
czes ~czes (Gość)07.01.2013 22:02

Stronniczość i "poziom" lokalnej rozgłośni... Niezależne media... Śmieszny ten tekst. Walka o władzę, nic więcej.

00

sarna ~sarna (Gość)07.01.2013 22:35

Krawczyński tyle jest wart, co Łopatowski. Takie typy nigdy nie powinny zostać powołane do publicznej służby. To skandal panie Chojniak! Straci pan prezydenturę przez takie swoje postępowanie, życzę tego panu.

00

a ~a (Gość)07.01.2013 23:01

Mi radia nie żal, i tyle.

00

Rafi ~Rafi (Gość)08.01.2013 00:39

Może warto też wspomnieć o drugiej stronie medalu i zadać sobie pytanie czy to radio jest rzetelne? Czy Pan Stachaczyk sam nie strzelił sobie w kolano swoimi działaniami? Z sympatii na pewno ktoś tego nie zrobił, a ten Pan akurat kojarzy mi się w naszym mieście nie najlepiej.

00

mix ~mix (Gość)08.01.2013 07:28

Radnio moze krytykowac kogo chce, a w druga strone juz nie??
Z reszta co to za radio jakas smetna tania rozglosnia.

00

prawica razem ~prawica razem (Gość)08.01.2013 09:28

Nie mogę nadal zrozumieć tej histerii,przecież z treści pisma jasno wynika że prezydentem i tzw."OCTEM" wytarł się p.Łopatowski,a więc reasumując jeśli nie trzyma prezydenta w garści rozwiązanie jest tylko jedno!

00

pracownicy ~pracownicy (Gość)08.01.2013 09:37

Zapraszamy wszystkich dziennikarzy i komentatorów na 24 stycznia do sądu pracy w PT,odbędzie się starcie przed mobingowe,Radny Kozłowski-Łopatowski.Oj będzie się działo!!!!!!

00

mzgk ~mzgk (Gość)08.01.2013 09:43

Znam obu tych gości,jeden drugiego wart,ale najbardziej zastanawia mnie bierna postawa Chojniaka,czy ma to związek z nie odległymi wypowiedziami do pracowników MZGK,że tym razem wyp------lić się nie dam bo za dużo wiem?

00

ekonom ~ekonom (Gość)08.01.2013 11:15

ŁOPATOWSKI-obnażył całą prawdę jak funkcjonują podmioty miejskie,kto pociąga za sznurki przy wyrzucaniu i przyjmowaniu swoich do pracy,SZACUNEK należy mu się że miał odwagę i to ujawnił,bo to pokazało czym naprawdę zajmuje się PREZYDENT I JEGO DWÓR.WIELKI SZACUN DLA PANA!!!

00

ktosik ~ktosik (Gość)08.01.2013 11:39

2 tyś rocznie to niecałe 200 zł miesięcznie !!!! opłata za używanie komina jest śmiesznie mała i to o to chodzi. Może ktoś ma dosyć okradania miasta, czemu inni płacą więcej i mogą? A miernej jakości radio tylko niecałe 200 zł i kiedy ktoś chce zrobić z tym porządek to się go "wiesza" .Bardzo dobrze takie firmy jak strefa powinny być napiętnowane i powinny być wyrównane opłaty za 20 lat zaniżonych opłat - może będzie więcej ścieżek rowerowych lub placów zabaw. Płacić i tyle jak nie to wynocha. Bardzo dobra reakcja !!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat