metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
grzechotnik ~grzechotnik (Gość)09.09.2013 13:22

Na stronie blackhole.com.pl jest już lista motocykli wybranych podczas sobotniej imprezy.

00

Grzechotnik ~Grzechotnik (Gość)09.09.2013 13:18

Zawsze sie znajdzie brakujące ogniwi w teorii darwina które nic nie robi (bo nic nie umie oprócz wątpliwej jakości pisaniny na wszelkiego rodzaju forach), a wszystko mu z za klawiatury przeszkadza.
A tak na poważnie. może ci wszystko wiedzący internetowi malkontenci poujawniają sie. Podadzą swoje imię, nazwisko, nr telefonu i jak bedzię ktoś miał ciekawy pomysł to zadzwoni do nich. Bedą mogli wykazać się swoją innwencją twórczą i pokazać co potrafią i jakimi świetnymi są organizatorami.

00

lewa w górę ~lewa w górę (Gość)09.09.2013 12:07

"Piotrkowianin" napisał(a):

A co za różnica kto blokuje ruch, policja czy organizator? A potem są komentarze że policja nie ma nic ważniejszego do roboty bo musi motocyklistów prowadzić za rączkę? Jak ktoś chce narzekać to zawsze znajdzie powód.

00

Markus ~Markus (Gość)07.09.2013 21:57

Fajna impreza - gratulacje dla organizatorów. Chciałem pogratulować także panu od perfekcyjnie odrestaurowanego Junaka to przecież "LEGENDA POLSKIEJ MOTORYZACJI", wygląda jak nowy ze szczecińskiej fabryki, a nawet lepiej 2 takiego nie widziałem. Idealny na okładkę kalendarza...

00

Zwidówka ~Zwidówka (Gość)07.09.2013 22:02

Jaki poczęstunek??? Kto był organizatorem, gdzie było info, że nie mogłam z dzieckiem przejść!!! A plakty to pojawiły się na mieście w piątek, czy sobote rano...

00

pstrykacz ~pstrykacz (Gość)07.09.2013 22:46

Poziom zdjęć pod tym artykułem oraz w galerii poniżej granic absurdu, zdjęcia robione "pod słońce", na kilku zdjęciach nie wiadomo co autor miał na myśli. Zawodowy PSTRYKACZ ZDJĘĆ. Czy to znany piotrkowski pstrykacz p. Dariusz?

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)08.09.2013 07:48

Cytuję:
W Rynku Trybunalskim zorganizowano casting na 12 najładniejszych motocykli, które wezmą udział w kalendarzowej sesji fotograficznej na 2014 rok pn. "Piotrkowskie motocykle".

Chętnie kupię taki kalendarz, bo niezłe sprzęty wczoraj widziałem.

00

PTB PTBranga08.09.2013 09:24

"Zwidowka" napisał(a):
~Zwidówka (Gość)
11 godzin temu, 22:02
Jaki poczęstunek??? Kto był organizatorem, gdzie było info, że nie mogłam z dzieckiem przejść!!! A plakty to pojawiły się na mieście w piątek, czy sobotę rano...

Niech zgadnę , poczęstunek w siedzibie klubu, przejście było z każdej strony więc nie wymyślaj , jak stali po GIM 5 chodnikiem spokojnie byś nawet z wózkiem przeszedł na rynku też chodniki nie były zajęte.
Zamiast cieszyć się że dziecko miało niepowtarzalną okazję zobaczenia tylu pięknych maszyn w jednym miejscu to od razu trzeba krytykować.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.09.2013 10:16

Powtórzyła się sytuacja z jakiejś poprzedniej parady, że motocykliści bezprawnie wstrzymywali ruch na skrzyżowaniach, żeby parada mogła przejechać na czerwonym świetle. Od tego jest policja, ale organizatorom znowu zabrakło jaj, żeby zrobić imprezę zgodnie z przepisami i zapłacić policji za zabezpieczenie przejazdu.
Fotka zrobiona wczoraj kilka minut po godz. 17 na skrzyżowaniu ul. Wojska Polskiego i Al. Armii Krajowej: http://imageshack.us/a/img9/5214/8hei.jpg

Komentarz był edytowany przez autora: 08.09.2013 10:17

00

Motocyklistka ~Motocyklistka (Gość)08.09.2013 11:05

Ogólnie b.fajna sprawa, chętnie znów wezmę udział w takiej akcji,a czy było moze ogłaszane albo jest dostępne gdzieś w sieci info, które motocykle zostały wybrane do kalendarza? P.s. Potwierdzam, Junak piękny:)[u]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat