metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PTB PTBranga08.09.2013 12:17

"Piotrkowianin" napisał(a):
Piotrkowianinranga
2 godziny temu, 10:16
Powtórzyła się sytuacja z jakiejś poprzedniej parady, że motocykliści bezprawnie wstrzymywali ruch na skrzyżowaniach, żeby parada mogła przejechać na czerwonym świetle. Od tego jest policja, ale organizatorom znowu zabrakło jaj, żeby zrobić imprezę zgodnie z przepisami i zapłacić policji za zabezpieczenie przejazdu.
Fotka zrobiona wczoraj kilka minut po godz. 17 na skrzyżowaniu ul. Wojska Polskiego i Al. Armii Krajowej: http://imageshack.us/a/img9/5214/8hei.jpg[/cytat]
być może i bezprawnie , ale policja stała na światłach i nie reagowała więc do kogo masz pretensje ;? straciłeś 2minuty stojąc na skrzyżowaniu bo oni je zablokowali o zgrozo ;/

00

Motocyklista ~Motocyklista (Gość)08.09.2013 12:19

Kiedy i gdzie będą opublikowane wyniki konkursu? Gdzie będzie można kupić ten kalendarz? Jeśli macie link z info. to wpiszcie. Policja by się przydała, była sytuacje, że gość autem wyjechał z bramy za mostem kolejowym i na siłę się wepchnął w kolumnę motocykli, o mały włos nie doszło do wypadku.

00

PTB PTBranga08.09.2013 12:37

Zapewne info jest na stronie klubu

00

ApriliaSSSR ~ApriliaSSSR (Gość)08.09.2013 12:57

Ja już podczas samego zlotu zostałem wybrany;ppppp
Wiec już wiem że na bank mam udzial w sesji;p

00

Trawa ~Trawa (Gość)08.09.2013 14:16

Wszelkie informacje odnosnie wybranych motocykli ukażą się na stronie www.blackhole.com.pl. Ze względów czysto formalnych będzie info jakie motocykle zostały wybrane i jeżeli uzyskamy zgodę właścicieli motocykli także ich dane. Z motocyklowym pozdrowieniem Trawa BH MC Secretary

00

Trawa ~Trawa (Gość)08.09.2013 14:20

"Piotrkowianin" napisał(a):

Bardzo ładne zdjęcie, ja jestem na nim i widać jak pan w aucie chce koniecznie mnie wyminąć i wjechać w grupę motocyklistów. Czy to jest normalne?? Gdzie jest myślenie?? Nie był to odosobniony przypadek chęci wjechania w naszą grupę. Czy tak bardzo szkoda wszystkim 2 minut?? A jakby to szła pielgrzymka to tez by były takie komentarze?? Też by samochody miały wjechać w pielgrzymów?? LUDZIE TRZEBA MYŚLEĆ!!!

00

Klasyk ~Klasyk (Gość)08.09.2013 16:09

Junak z Fiacikiem też robił wrażenie. Komplet Polskiej klasyki. Podobno drugie miejsce zajęli. Gratulować właścicielowi ;)

00

epikller ~epikller (Gość)08.09.2013 17:58

"Trawa" napisał(a):
A jakby to szła pielgrzymka to tez by były takie komentarze??

Pielgrzymka w Piotrkowie to co innego-im wolno. Ale impreza Ok!!!

00

Motocykliści to ~Motocykliści to (Gość)08.09.2013 21:14

Motocykliści to takie same święte krowy polskich ulic i dróg jak rowerzyści. I jedni, i drudzy uważają się za idealnych kierujących, a tak nie jest. Większość wypadków jest z ich winy. Tak przedstawiają to policyjne statystyki. No i oczywiście piesi.....To już oddzielna historia.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.09.2013 23:21

"Trawa" napisał(a):
Bardzo ładne zdjęcie, ja jestem na nim i widać jak pan w aucie chce koniecznie mnie wyminąć i wjechać w grupę motocyklistów. Czy to jest normalne??

A nie jest? Pan miał zielone światło, a tu mu jakiś koleś ma motorze zajeżdża drogę. Was nie obowiązują przepisy ruchu drogowego? Szkoda było pieniędzy na zabezpieczenie imprezy przez policję?

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat