Strzyżą społeczeństwo na maksa. I co PIS daje przyzwolenie ? A tak krzyczeli jak rządziło PO.
Czy to nie jest robota marketów?Czy to nie markety robią krecią robotę.W jednym jest po 3,99 zł a w drugim już ponad 5 zł. Na drugi dzień już jest inna cena. Z magazynku wyjeżdża palta z napisem tylko 10 kg na paragon.Co samo daje do myślenia, że tylko można kupić tyle a nie więcej ani mniej
Ja w zeszłym roku kupiłem zapas 10 kg cukru po 2,20 zł i na dzień dzisiejszy mam jeszcze 7 kg po 2,20, ze statystyki wychodzi mi że następny zapas cukru będę już robił w cenie 78 zł za kilogram. Cukier krzepi.
Kilka dni temu chciałem kupić cukier - dopiero w szóstym sklepie był i to za 6.50zł...
Przypominam w Polsce rządzi rząd Morawieckiego i PIS, a nie rządzą markety. Prawo stanowi rząd i sejm. W jedną noc mogą wprowadzić np. zakaz eksportu. Po czołgach, broni, amunicji, ropie, gazie, węglu co jeszcze wyślą do zrujnowanego sąsiada ?
Nie zauważyłem żadnego braku cukru. Dzisiaj w Leclerc w Bełchatowie kupiłem jeden kilogram za 5,99 zł. Wystarczy mi na 3 miesiące. Nie wiem z jakiego powodu robicie panikę? Nie stać Cię więc nie kupuj. Tym bardziej jeśli chcesz żyć eco.
Zachodnie media tylko patrzą na jaki temat zasiać panikę !
Dzień bez straszenia to dla nich dzień stracony.
Ale ludzie mają krótką pamięć. W 2011 roku było dokładnie tak samo. Zamęt że cukru nie będzie i cyk cena na tamte czasy 6zł/kg. Minęło 10 lat i wyprzedawali go po 1.25/kg.
jak nie z węglem to z cudują z cukrem, a ludzie ślepi nie widzą jak są robieni w konia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!