Masz rację Al. Tak samo w TV widziałem kiedyś szkołę jazdy tylko dla kobiet. Jakby tak zrobić coś takiego tylko dla mężczyzn to zaraz by "postępowi" krzyczeli, że dyskryminacja, szowinizm, etc.
A ja polecam fanti-fitness.pl w TM - super klub - dla każdego coś się znajdzie. Ciekawe czy tylko ja mam takie dobre zdanie o tym miejscu? Może wymienimy się opiniami?
A co na taki przypadek dyskryminacji powiedzą feministki? Te wszystkie zwolenniczki parytetów i równości? Czy zbojkotują ten klub? Osiedlowe siłownie nie dyskryminowały nigdy kobiet, a tu się pisze o klubie, który jawnie dyskryminuje mężczyzn. W dobie wszechobecnej poprawności politycznej? No kurde, jaja jak arbuzy... :)))))))))))
Ależ seksizm i nietolerancja! Tak samo kino kobiet w kinach Helios - gdzie są filmy tylko dla mężczyzn? Skoro kobiety lubują się w filmach romantycznych, dostają przy okazji próbki kosmetyków, to dla facetów powinny być filmy sensacyjne-akcji z gołymi paniami, do tego próbki napojów wyskokowych!
To, co wymieniłeś, jest w prawie każdym filmie, nie tylko dla panów, ale dla ogółu. Gołe panie są już wszędzie, a wątki tzw. miłosne, psują niemal każdy film. Więc nie ma filmów tylko dla pań lub tylko dla panów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!