Oczywista oczywistość, że Pampuch ma rację, a Chojniak teraz z białego próbuje zrobić czarne. Poza tym Chojniak chce rozstrzygnięcia referendum w sądzie, a nie w głosowaniu. Nie tędy droga, drogi panie.
Piekna jest gazetka Pana Prezydenta która dziś czytałem sczególnie fragment z NIEDZIELI . Dobrze że starsze pokolenie się kończy a młode nie daje się omamić Panom w sułtannach.Jeszcze troche i bedzie wiatr hulał po świątyniach dzięki swoim pasterzom!
z poczatku mozna sie bylo osmiac z tego ALE teraz juz jets to nudne...ciagle tylko sie po sadach prowadzaja...
mnie z kolei szczegolnie poruszyl LIST OTWARTY LUDZI KULTURY I SZTUKI z inspcjentem na czele oraz ORGANIZACJI POMOCOWYCH,KULTURALNYCH i SPORTOWYCH choc mimo kilku prob doszukania sie nie sposob odnalezc MOK czyzby po 15IX ktos ..
Jak umoczeni ludzie w tzw."BALONIE"JESZCZE oskarżają innych.To co zrobił kościół w gazetce Niedziela pokazuje tylko gdzie plebany mają biednych ludzi.To nie wiara a biznes.Nie długo kościoły opustoszeją,bo to co robią hierarchowie nie ma nic wspólnego z wiarą.
Już się słuchać nie chce o tym całym referendum. Szkoda że za takie przepychanki zapłacone będzie z naszych podatków. A można byłoby wydać je na coś innego. Referendum możliwe że skończy się niską frekwencją i zostanie tak jak było, a pieniądze będą wydane.
Tak to jest, gdy sędziów w Polsce po 1989 roku nie zweryfikowano, a sądownictwa nie zbudowano od nowa. teraz wielu sędziów to synowie i córki tamtych kapłanów sprawiedliwości.
Proszę państwa, to postanowienie sądu jest obrazą dla każdego człowieka, który wie, co to być przyzwoitym. Chojniak i magistrat najpierw podają liczby, a kiedy p. Pampuch je upowszechnia, i to w sytuacji, gdy referendum już za chwilę, to prezio idzie do sądu zaprzeczać i z białego robić czarne. A sąd mu jeszcze w tym dopomaga? A może sędzia jest kompletnym ignorantem, przyznając rację, kiedy jej się nie ma - to co to jest za sprawiedliwość?
Los prezia mamy rozstrzygnąć w niedzielnym referendum, a on próbuje o wynik zawalczyć na sali sądowej.
Mam nadzieję, że sąd II instancji obali ten niesłuszny wyrok i rację przyzna p. Pampuchowi.
Bo takie werdykty jak ten to żarty ze sprawiedliwości, upadek państwa, koniec społeczeństwa, zagłada narodu!
Przez całe lato nic się nie działo a teraz wszystkie ulice w remoncie! To chyba mobilizacja przed referendum tak korzystanie wpłynęła na piotrkowski magistrat.
A może wybory powinny być co 2 lata- wtedy władze bardziej by się starały.
Nie znam tego Pampucha, ale jak czytam doniesienia z ostatnich dni, to mi się bardzo podoba, że on bierze te sprawy na klatę, a przecież tak jak inni, mógłby nie odbierać wezwań do sadu, przedkładać zwolnienia lekarskie i kluczyć. To dobrze świadczy o tym człowieku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!