Ja już Ci kiedyś pisałam-Zostań poetą lub nagraj płytkę. Ty tu się marnujesz
też ci kiedyś pisałem, do wora lamo
O tak, kłamstwa i pomówienia rzucane na innych, które potwierdził niezawisły sąd, bardzo dobrze świadczą o człowieku. Gdzie tu logika?
Sprawiedliwość w Polsce ma wschodnie standardy.
Nic nie potwierdził. Sąd nie jest nieomylny. Wyrok nie jest prawomocny, a Marcin Pampuch odwołał się od niego. Nie pierwszy to raz kiedy polski sąd wydaje wyrok sprzeczny z logiką i dostępnym materiałem dowodowym.
Był kiedyś taki dowcip:
Dowcip przedni. Ale Pampuch polega w każdej sprawie. Jest tak niewiarygodny, że aż robi się go żal. Pewnie, ma prawo się odwoływać i dobrze, że z tego prawa korzysta. Tylko niech teraz dokładnie doczyta, dosłucha i precyzyjnie się wypowie. ZWOLENNICY PREZYDENTA MAJĄ PRAWO NIEPÓJŚCIA NA REFERENDUM I SKORZYSTAJĄ Z TEGO PRAWA
opowiadania dowcipów to się chyba od Strassburgera uczyłeś; suchary straszne walisz kolego, aż trzeszczą i nikt się nie śmieje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!