A "pakiet" -ostatnio modne słowo -prezerwatyw? Czy moja żona odczuje podtekst?
w niemczech dzien kobiet w tym roku obchodzony jest gwałtami i molestowaniami przez idiotów z idiotyczną idelogią śmierci i cierpienia.
Prawdziwy mężczyzna lubi dwie rzeczy – niebezpieczeństwo i zabawę, dlatego lubi kobiety, gdyż są one najniebezpieczniejszą zabawą
A ciekawe czy ktoś wie kiedy obchodzony jest Dzień Mężczyzn? Bo podobno 9 marca....
A gdzie można kupić goździki najlepiej białe i czerwone jak za dawnych lat ?
KOMUSZE świątko na pislamskiej wsi . dzień głupka ryty na siłę i nie wiadomo po co. Przecież moda na emancypację i gender odeszła wraz z Palikotem!!
Nie chcę już być mężczyzną! To wiele kosztuje. Idąc ostatnio ulicą wszedłem na latarnię ,gdyż szła niezła laska .Intstynkt ...nie ja, kazał mi odwrócić głowę i się stało...Okulary trochę kosztują ..czy warto...
Ustanowione w 1910 roku ?. Ja myślałem że Dzień Kobiet został ustanowiony najwcześniej w latach 50tych jak zaczynała rządzić królowa Elżbieta II. Bo jako też kobieta i królowa mogła ustanowić ten dzień i dać kobietom większe prawa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!