metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)12.02.2020 22:55

Szanowni Państwo powyższe komentarze mają jeden słuszny przekaz i wskazują problem, który niestety jest nie do rozwiązania. Zmiana na stanowisku dyrektora jest nie realna. Nikt nie jest na tyle odważyny aby podjąć stosowne kroki. Żadna kontrola niespodzianka naewt tu nie pomoże. Zasada w tym szpitalu jest jedną dyr. rządzi dzieli i zawsze ma rację. Przykro to czytać ale takie są realia Piotrków widocznie ma szpital na taki jaki zasługuje.

200

Pacjent ~Pacjent (Gość)12.02.2020 20:47

A jak mój dziadek w zeszłym roku leżał w szpitalu to było tak zimno, że musieliśmy mu przywieź farelkę a pielęgniarki rozdawały po trzy koce. Przez zabite gwoździami okna tak wiało, że firanki się ruszały. Dyrektor nawet na ogrzewaniu oszczędza.

121

gość ~gość (Gość)13.02.2020 10:05

Chyba znowu pan dyrektor będzie musiał dostać nagrodę za zwalczenie kolejny raz bakterii legionelli ...

120

gość ~gość (Gość)13.02.2020 11:16

Ten
Szpital to dno niech ktoś w kacu zrobi porzadek

110

jbgf ~jbgf (Gość)13.02.2020 11:53

ta sama ekipa ,dziwne /wyprowadzenie wyremontowanej porodówki / inne dziwne ruchy z nfz ,,,,czy to nie jest preludium do prywatyzacji /dla swoich/ ? tyle czasu i zawsze pod górkę ? a jak przyjdzie prywatny właściciel ,w cudowny sposób uzdrowi i ktoś zarobi ? ktos pamieta były dom rolnika ? miał być teren zieleni a jest fokus ,,,,,, same przypadki ?

81

gość ~gość (Gość)13.02.2020 16:24

W szpitalu brakuje wszystkiego nawet rękawiczek jednorazowych.Salowe nie mają czym pracować,brak środków chemicznych.oszczędności na każdym kroku,ale wymagania olbrzymie wobec personelu.Pan dyrektor ze świtą chodzi po oddziałach i szuka dziury w moście zamiadt zająć się problemami.W tym szpitalu jest jakiś teror,jak pracownicy go widzą to wpafają w panike.

160

myslesobie ~myslesobie (Gość)13.02.2020 18:15

Wystarczy, że pacjenci będą czyści duchowo. Nie przesadzajmy z tą czystością. W końcu to tylko szpital.

30

gość ~gość (Gość)14.02.2020 11:28

Byłam wczoraj w tym szpitalu. Nędza, aż przykro patrzeć. Wszystko do remontu. Przede wszystkim dyrektor.

90

gość ~gość (Gość)13.02.2020 20:52

To nie przesada,na oddziałach jest pełno różnych patogenów,pacjęci niby izolowani korzystają z toalet ogólnych,z których korzysta równierz reszta chorych.to istna paranoja.Nikt tego nie pilnuje,lekarze przymykają oczy.

80

Pielęgniarka ~Pielęgniarka (Gość)17.02.2020 13:02

Właśnie przeczytałam ten artykuł i ogarnął mnie śmiech. Przecież wszyscy wiedzą, że tu są ustawki pod ważnych gości. To co było z Marszałkiem Adamczykiem to kpina, żeby trzymać sprzęt miesiącami w magazynie aby pokazać, że mamy nowy. Cały SOR i Gastrologia płakała ze śmiechu. Szkoda mi tych oficjeli, którym pokazuje się to co powinni widzieć a prawdę zamiata się pod dywan.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat