metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Meggi ~Meggi (Gość)12.02.2020 15:30

Wszyscy tak narzekają i co?!! Dlaczego ktoś nie zrobi z tym porządku? Nikt tam nie chce pracować, nikt się leczyć...a szpital nadal funkcjonuje, a pan dyrektor sukcesy świętuje...Pasuje mi tu powiedzenie: jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę i jeszcze jedno... na układy nie ma rady!!!

110

stara rura ~stara rura (Gość)12.02.2020 14:30

Taka właśnie jest kondycja piotrkowskiego szpitala na Rakowskiej.

130

gość ~gość (Gość)12.02.2020 17:21

Szkoda gadać ten
Szpital to porażka

110

gość ~gość (Gość)12.02.2020 18:42

Ech, czemu mnie to wszystko nie dziwi. Dyrekcja pewnie nie widzi problemu. Skupiona jest teraz na oszczędnościach. Liczeniu mydła, ręczników papierowych i papieru toaletowego, o papierze do drukowania nie wspomnę. Personel tez się wykrusza. Osoby mające trochę oleju w głowie same odchodzą, albo zwalnia je dyrekcja, jak choćby fajne i kompetentne osoby z kadr. Za to lepiej mieć emeryta po znajomości albo kogoś kto o niczym nie ma pojęcia

92

gość ~gość (Gość)12.02.2020 18:53

Ręczniki, papier, to nic. Odkąd pamiętam nigdy nie było. Leżałam w Bełchatowie, to też musiałam mieć swoje. Ostatnio przechodziłam z Rakowskiej do poradni na Wolborska, przeraziło mnie to, że dwie panie ledwo co podeszły pod górkę z tą trumną.

60

Krzysztof Krzyżanowski ~Krzysztof Krzyżanowski (Gość)12.02.2020 22:10

Słyszeliśmy w naszym ministersywie zdrowia, co dzieje się w Samodzielnym Szpitalu Wojewódzkim w Piotrkowie Tryb. Wdrążyliśmy wszelkie procedury i będzie, niezapowiedziana kontrola Departamentu Nadzoru i Kontroli. To co się dzieje od lat w tym szpitalu, napawa DNiK niepokojem. Tak dłużej być nie może. Zajmiemy się sprawą piotrkowskich mieszkańców.

31

gość ~gość (Gość)12.02.2020 22:11

O tak sam widziałem ,jak dwie kobitki mordowały się z tą trumną pod górkę . Współczuję im, gdy jest ślisko i my prawdziwą zimę . Dlaczego nie może wywozem zajmować się profesjonalną firma ,jak w Bełchatowie ,czy Radomsku . Tragedia .

60

uczestnik spotkania ~uczestnik spotkania (Gość)13.02.2020 06:58

Na comiesięcznych wtorkowych spotkaniach członków piotrkowskiego i powiatowego Prawa i Sprawiedliwości temat szpitala przy ul. Rakowskiej i jego dyrektora M. Konieczki podnoszony jest regularnie. Szeregowi członkowie co zebranie dopytują kiedy w końcu nastąpi realna zmiana w tym szpitalu, który już od dwóch lat jest pod Panem Z. Ziembą. Pan Ziemba wylewa potok pusty słów, z których nic poza stwierdzeniem "Konieczki nie ruszamy", badamy sprawę, analizujemy, itp. nic nie wynika. Ziemba jest tak samo kompetentny w sprawach zdrowia jak moja prababcie z nowoczesnych technologiach, tzn. coś tam o nich słyszała ale dotykać nie chce.
Zbysiu dba jedynie o własny stołek, nawet Trzaskacza nie wybronił.

121

gość ~gość (Gość)13.02.2020 08:15

Co to za struktury PiS-u jak nie mogą zrobić porządku w Szpitalu Wojewódzkim z tym dyrektorem. Prawie trzydzieści lat na tym samym stołku przy różnych obcjach politycznych to ewenement w skali kraju. Marszałka interesuje tylko miasto Łódź i jego mieszkańcy a nie jakiś Piotrków. I tyle na rzeczy.

130

polityk ~polityk (Gość)13.02.2020 08:20

Krytyka tego szpital;a nie jest uzasadniona. Proszę spojrzeć na fakty. Na Roosvelta było kilku pseudomenadzerów, w tym kilka lat p.o. Dyrektora pani Eliza Batrkowska i widzimy efekty ; jakie to są efekty - zamykanie kolejnych oddziałów, wojna z NFZ - wypowiedzenie kontraktu, zamykanie przychodni, a teraz powolne zamykanie tego co zostało (poza Administracją i Dyrekcją).

26

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat