metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bbb ~bbb (Gość)11.12.2013 08:08

Show przezabawne!!! Wielki ukłon dla organizatorów. Jedyny słuszny teatr studencki REWELACYJNY!

00

mol molranga11.12.2013 08:46

Łamali komuś palce albo strzelali do strajkujących? Jeśli nie to może chociaż jakiegoś księdza utopili?

00

ziomal ~ziomal (Gość)11.12.2013 09:30

Proszę nie wyśmiewać się z PRL-u.Wtedy ludziom żyło się lepiej .Nie było ludzi grzebiących w śmietniku za jedzeniem, bezdomnych,bezrobocie 0% Jedna osoba pracująca w rodzinie potrafiła ją utrzymać.Były kartki na żywność ale ludzie gościli się bardziej i częściej jak dziś.No i co zatkało kakao!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)11.12.2013 10:13

"mol" napisał(a):
Łamali komuś palce albo strzelali do strajkujących? Jeśli nie to może chociaż jakiegoś księdza utopili?

Nie ma to jak popadać ze skrajności w skrajność :)))

00

MIX ~MIX (Gość)11.12.2013 10:36

"ziomal" napisał(a):
Proszę nie wyśmiewać się z PRL-u.Wtedy ludziom żyło się lepiej .Nie było ludzi grzebiących w śmietniku za jedzeniem, bezdomnych,bezrobocie 0% Jedna osoba pracująca w rodzinie potrafiła ją utrzymać.Były kartki na żywność ale ludzie gościli się bardziej i częściej jak dziś.No i co zatkało kakao!!

Takich imprez jest coraz więcej. Widać że Polacy zachłysnęli się "wolnością" i coraz bardziej tęsknią za dawnymi dobrymi czasami

00

Krok dalej ~Krok dalej (Gość)11.12.2013 12:20

Proponuję iść dalej, obóz Ayschwitz na wesoło, ludziom też żyło się dobrze, mieli codziennie darmowe jedzenie i każdy pracował.

00

kiran ~kiran (Gość)11.12.2013 12:59

Ciekawi mnie jedna rzecz - czy ktokolwiek z komentujących chociaż raz sam zajął się przygotowaniem jakiegokolwiek wydarzenia na tym poziomie? Najprościej komentować, krytykować, negować - siedząc jedynie przed komputerem...
Żal się zbiera na ogólne krytykanctwo panujące w naszym mieście.... Do roboty się weźcie i zróbcie coś od siebie dla innych ( bez wynagrodzenia ) - później się zaś sami na forum krytykujcie... abnegaci....
Szacun dla Organizatorów ! Niech Wam się tylko nie odechciewa !

00

Alle ~Alle (Gość)11.12.2013 13:17

Show przezabawne:) Po co niektórzy wymyślają i robią z czasów PRL-u tematu tabu, z którego nie można pożartować... Bez przesady. Miało być na wesoło i tak właśnie było:) Jak dla mnie rewelacja! :)

00

Mapet ~Mapet (Gość)11.12.2013 13:26

Oglądałem wczorajsze show - poziom imprezy dość niski,szczególnie irytowały osoby prowadzące. Chory dzieciak gdzieś w tym zginął. Mam nadzieję, ze chociaż zebrali trochę kasy

00

boris ~boris (Gość)11.12.2013 14:24

czy to nie podpada przypadkiem pod propagowanie ustroju totalitarnego?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat