Tu jeden z prowadzących, jak sądzę ten bardziej irytujący ;) Też miałem takie wrażenie, że prowadzący mogą niektórych denerwować ;) TO normalka. Nie można dogodzić wszystkim. :) Co roku to samo... Show nie ma na celu robienia z dzieciaka gwiazdy, a impreza nie musi mieć smutnej konwencji tylko dlatego, że pieniądze zbierane są na osobę niepełnosprawną. Zamiast zapychać sobie głowę stereotypami zapraszam ~Mapet'a do pomocy w organizacji imprezy w przyszłym roku. Może jak poznasz jedną, czy drugą rodzinę załapiesz o co w tym chodzi. Dla wszystkich biorących udział jeszcze raz, wielkie dzięki za wsparcie szczytnego celu. Peace :)
Pan/Pani Mapet był/a uprzejmy/a dokonać lapsusu, naturalnie chciał/a powiedzieć: "Mam nadzieję, że zebraliŚMY trochę kasy"- bo chyba nie chcesz Mapet powiedzieć, że siedziałeś z nami "na krzywy ryj"? Na tego typu imprezie to by nie wypadało, więc na pewno kupiłeś chociaż jedną małą tycią cegłę. To zobacz, co tam stoi i przemnóż przez liczbę osób na sali.
PS. A tak konkretnie za którego Mapeta się uważasz?
Prowadzący genialni. Fajnie, że wystepujący pokazali wielki dystans do siebie. Panie Konradzie! Było super. Wielu rozbawil Pan do łez. Mapecie...moze pojawi sie Pan na scenie...chetnie ocenimy Pana umiejetności aktorskie i organizacyjne...i nazwiskiem sie Pan pochwali...
Luzik, nie mam parcia. Ja schodzę, Ty wchodzisz. Pasuje?! :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!