metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Konrad Klukowski ~Konrad Klukowski (Gość)11.12.2013 15:29

Tu jeden z prowadzących, jak sądzę ten bardziej irytujący ;) Też miałem takie wrażenie, że prowadzący mogą niektórych denerwować ;) TO normalka. Nie można dogodzić wszystkim. :) Co roku to samo... Show nie ma na celu robienia z dzieciaka gwiazdy, a impreza nie musi mieć smutnej konwencji tylko dlatego, że pieniądze zbierane są na osobę niepełnosprawną. Zamiast zapychać sobie głowę stereotypami zapraszam ~Mapet'a do pomocy w organizacji imprezy w przyszłym roku. Może jak poznasz jedną, czy drugą rodzinę załapiesz o co w tym chodzi. Dla wszystkich biorących udział jeszcze raz, wielkie dzięki za wsparcie szczytnego celu. Peace :)

00

Fanklub Irytujących Prowadzących ~Fanklub Irytujących Prowadzących (Gość)11.12.2013 22:46

"Mapet" napisał(a):

"Mapet" napisał(a):
Mam nadzieję, ze chociaż zebrali trochę kasy

Pan/Pani Mapet był/a uprzejmy/a dokonać lapsusu, naturalnie chciał/a powiedzieć: "Mam nadzieję, że zebraliŚMY trochę kasy"- bo chyba nie chcesz Mapet powiedzieć, że siedziałeś z nami "na krzywy ryj"? Na tego typu imprezie to by nie wypadało, więc na pewno kupiłeś chociaż jedną małą tycią cegłę. To zobacz, co tam stoi i przemnóż przez liczbę osób na sali.
PS. A tak konkretnie za którego Mapeta się uważasz?

00

ja ~ja (Gość)11.12.2013 23:26

Konrad lepiej zejdź ze sceny. Nie pasujesz.

00

bbb ~bbb (Gość)12.12.2013 00:25

Prowadzący genialni. Fajnie, że wystepujący pokazali wielki dystans do siebie. Panie Konradzie! Było super. Wielu rozbawil Pan do łez. Mapecie...moze pojawi sie Pan na scenie...chetnie ocenimy Pana umiejetności aktorskie i organizacyjne...i nazwiskiem sie Pan pochwali...

00

Konrad Klukowski ~Konrad Klukowski (Gość)12.12.2013 09:43

"ja" napisał(a):
Konrad lepiej zejdź ze sceny. Nie pasujesz.

Luzik, nie mam parcia. Ja schodzę, Ty wchodzisz. Pasuje?! :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat