metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pirania ~pirania (Gość)14.07.2010 09:23

Najważniejsze, że Staszek będzie go popierał, a to i tak jeden głos za dużo, zdecydowanie zbyt dużo, jak na takiego kandydata.

00

anty ~anty (Gość)14.07.2010 10:10

A ja miałem taką nadzieję, że p. Chojniak nie wystartuje w wyborach.

00

kazik ~kazik (Gość)14.07.2010 10:43

Ja też miałem nadzieje, że Pan Chojniak da sobie spokój i nie wystaruje. Mylałem, że jego otoczenie szczerze mówi mu o jego notowaniach w miescie. Ale napewno tych informacji mu nie przekazują. Oni jedynie wiedzą, że będzie z nimi kiepsko jak On nie wystartuje. Co będą robić Pani Ela, Pani Aldona, Pan Marek i itd.

00

gość ~gość (Gość)14.07.2010 10:54

Ja mówię wszystkim którzy mnie pytają, żeby nie głosowali na obecnych radnych i urzędującego prezia. Miasto potrzebuje ludzi młodych, wykształconych a nie etatowych radnych tylko do koryta.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)14.07.2010 12:02

Sam się ustrzelił w PiS.
Sekretarz Miasta Munik - lewy
Przewodniczący Rady Szcześniak - lewica
Dyrektor MZDiK Marusiński - lewy do kwadratu
i paru innych facetów tak samo

00

Nikt ~Nikt (Gość)14.07.2010 12:03

Prawica Razem ale z kim. Z RiG i wszystko jasne.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)14.07.2010 12:56

Dziwaczna sytuacja. Może postaram się ją jakoś zracjonalizować.
Ponieważ PiS nie może jednocześnie poprzeć obu kandydatów, Masiarka i Chojniaka, dlatego, po przegranej pana Masiarka, nie wykluczam, że PiS w drugiej turze wyborów może udzielić poparcia Chojniakowi.
Nic innego nie wchodzi w grę, panie radny Staszek.
Czekam tymczasem na chwilę, kiedy ogłoszony zostanie konkretny już kandydat RiG-u, bo diagnozę, że Piotrków potrzebuje lekarza, już postawiono. Ale czy na pewno będzie to ktoś z dyplomem ukończenia studiów medycznych?

00

prawiczek ~prawiczek (Gość)14.07.2010 14:13

Panie "Mieszkaniec" jeszcze należy dorzucić lewaka Sokalskiego, do niedawna dyrektora MOK i wszystko jasne.

00

sauron ~sauron (Gość)14.07.2010 15:46

Czy to oznacza ,że Praprawica liczy na zaparcie się PiSu przez Chojniaka - świat się kończy!. Pewnie ofiarą całopalną będzie sekretarz miasta "czerwony doktor". Ciekawe gdzie będzie stos, może na murku?.

00

Brawo ~Brawo (Gość)14.07.2010 17:26

Ludzie głosujmy na młodych tylko nie na prawice nic nie robią, a jadzka nikomu nie pomaga zmienia okręg wyborczy z nr 1 na nr 2 bo wie że głosów nie ma tam co szukać,teraz mydli oczy POLONI i chyba jej się uda o nie//////

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat