asfalt nazywać betonem,no cóż, wiedziałem że to Ty napisałeś internet a google to twoja rodzina.
Bardzo lubie czytać Twoje wpisy,są na poziomie dna rowu Marjańskiego.
wy buraki z miasta gdzie by wam droge nie zrobili to wam zawsze zle unas na wsi sa polne to sie tam wyprowadzic z miasta
A kiedy niby był ten remont? Ja pamiętam, że około 15 lat temu wybudowano ten odcinek ul. Kostromskiej od zera - wcześniej były tam tylko chaszcze i błoto.
jeden mądrzejszy od drugiego a żaden się nie zna...
MASA BITUMICZNA - koledzy -tylko po co sie obrażać wzajemnie ?
Zanim namalują wszystkie linie trzeba spradzić czy asfalt dotrwa do wiosny.
Czyżby odcinek ul. Polskiej Organizacji Wojskowej od ul. Wojska Polskiego do ul. gen. Roweckiego "Grota" miał być zmieniony na jednokierunkowy?
Tak wynika z postawionego tam znaku F-10:
Według mnie powinien tam stać znak F-15 - coś w ten deseń:
F-10 jest to znak z kategorii znaków uzupełniajacych, a nie znak D-3 z kategorii znaków informacyjnych, który mówi, że jest to droga jednokierunkowa. Znak F-10 jest zatem użyty prawidłowo i wskazuje kierunki na pasach ruchu. Łatwo się domyślić, że niebawem zostaną one namalowane, prawdopodobnie gdy aura na to pozwoli.
Trochę optymizmu w Nowym Roku Piotrkowianinie!
Nie jest. Powinien być F-15. F-10 pokazuje kierunki w jedną stronę, czyli nadaje się na drogę jednokierunkową albo dwujezdniową.
Przejedź, lub lepiej przejdź się ul. Sulejowską i zobacz, że przed każdym skrzyżowaniem z namalowanymi znakami poziomymi, wytyczającymi pasy ruchu stoi znak uzupełniający typu F-10 (a jest ich chyba 8 szt.) i jakoś nikt do tej pory nie wpadł na pomysł, aby ul. Sulejowską uważać za jednokierunkową, tak jak to Ty sugerujesz w swoim wywodzie dotyczącym oznakowania dla ulicy POW. Chyba, że ci, którzy projektowali przebudowę ul. Sulejowskiej i jej oznakowanie nie znają się na rzeczy, a Ty jesteś niekwestionowanym autorytetem w znajomości Prawa o ruchu drogowym. Jeżeli tak, to całe oznakowanie Sulejowskiej - do przeróbki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!