metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miara ~miara (Gość)27.11.2012 20:50

Chory kraj, to chyba mało powiedziane.
Jakież to smutne, że w urzędach gminnych, miast,szkołach itp.dzieją, się takie nienormalne, patologiczne sytuacje.
Syn, ojciec,mąż żona, córka- sekretarz, prezydent, wójt, kierownik, dyrektor szkoły ..wszyscy na ,,swoim".
Gdzie majestat prawa? Jest już martwy?
Dokąd będzie taka bezkarność?
Szkoda mi tylko tych młodych, mądrych i wartościowych ludzi, którzy muszą klepać biedę, bo nie mają ,,pleców".

00

g.g ~g.g (Gość)27.11.2012 21:23

Mamy takiego prezydenta jakiego wybraliśmy.Pampuch odsunięty od koryta wyje i nie pamięta jak sam rozpychał się łokciami przy poprzednim prezydencie i jak załatwił pracę dla rodziny. Wart Pac Pałaca, a Pałac Paca. Dobranoc pchły na noc....

00

kolo ~kolo (Gość)27.11.2012 21:51

A ja mam pytanie do pana prezydenta po co jest 6-ciu członków rady nadzorczej biorących ok 3tys/zł w CIEPŁOWNIACH MIEJSKICH jak w dużo większej spółce WODOCIĄGOWEJ jest 3-członków?Cz pan nie widzi że mieszkańcy ledwie dyszą a pan pozwala ich dobić,widać że tam kryzys nie dociera.

00

spółdzielca ~spółdzielca (Gość)27.11.2012 21:55

Czy to prawda że szykują sobie ze względu na zatwierdzoną podwyżkę centralnego ogrzewania przez URZĄD REGULACJI ENERGETYKI potężną premię?

00

świnia ~świnia (Gość)27.11.2012 23:18

Czytam te wasze posty, w których piszecie, że Pampuch chce się dorwać do" koryta" i z tego wnioskuję,że pan prezydent jest przy " korycie" a wy bronicie tego koryta dla niego.

00

Eko ~Eko (Gość)28.11.2012 00:20

"popieram-inicjatwe-PIO" napisał(a):
Chodzą po mieszkaniach i rozdają za darmo. Fajna gazetka.

Dziś mi przynieśli do mieszkania. Trochę weszli w dyskusję ze mną, ale z braku czasu trudno ją było przeciągać. Wrażenie po obejrzeniu: mocne. Dobry pomysł z tabloidowym formatem, coś na wzór Faktu. Trafione, przecież ma dotrzeć do mało wymagającego czytelnika także. Wnioskuję, że będzie wesoło teraz w mieście.

00

POWSTAŃ NARODZIE POLSKI ~POWSTAŃ NARODZIE POLSKI (Gość)28.11.2012 00:40

"sklave" napisał(a):

I tu masz absolutną racje bo obecni włodarze tego kraju i naszego miasta do tarcia chrzanu się nawet nie nadają!

00

haha ~haha (Gość)28.11.2012 10:25

chojniaki, pampuchy i inne! Kiedy w Piotrkowie bedzie normalny asfalt ???

00

bistro bistroranga28.11.2012 13:58

Pełne gacie w magistracie!

00

do re mi ~do re mi (Gość)29.11.2012 07:39

Profesjonalizm wydanej przez PIO gazety pozwala sądzić, że profesjonalnie załatwiony będzie prezydent z całą radą miasta. He, he.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat