metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bistro bistroranga18.08.2013 19:05

Trwają targi, który ksiądz odprawi lepiej mszę żałobną w intencji nieboszczki Piotrkowskiej Fabryki Mebli: Chycki czy Bochyński. I za resztki załogi, która po upadku tego znaczącego kiedyś na mapie kraju zakładu, została na lodzie. We wtorek grupka pracowników śp. fabryki przyglądała się, jak buldożery równają z ziemią jej teren. Ostał im się ino sznur... O, pardon - komin. http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/1967044,bez-sciemniania-kocyk-ze-swinka-piggy-i-fanpage-radnego,id,t.html
Tylko ponury śmiech pozostał??

00

Aro ~Aro (Gość)05.11.2013 13:43

Szukam operatora cnc scm z tej fabryki tel 504 249 485

00

Guguł ~Guguł (Gość)25.01.2015 09:10

A ja do dzisiaj mam meble z PFM i w pracy i w domu. Mają ponad 20 lat i do dziś robią wrażenie na wszystkich. A co ciekawe, używane meble PFM można kupić tylko z ostatnich lat produkcji. Chciałem dokupić coś na rynku wtórnym, ale nic nie znalazłem. To też o czymś świadczy. Dla mnie firma była synonimem jakości i nieosiągalnej obecnie trwałości produktu. Rola w tym wszystkim FAMEGU jest dokładnym odbiciem zasad gospdoarki rynkowej. Ograniczamy konkurencję - likwidujemy ją. Nie tylko w Piotrkowie. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat