A ja do dzisiaj mam meble z PFM i w pracy i w domu. Mają ponad 20 lat i do dziś robią wrażenie na wszystkich. A co ciekawe, używane meble PFM można kupić tylko z ostatnich lat produkcji. Chciałem dokupić coś na rynku wtórnym, ale nic nie znalazłem. To też o czymś świadczy. Dla mnie firma była synonimem jakości i nieosiągalnej obecnie trwałości produktu. Rola w tym wszystkim FAMEGU jest dokładnym odbiciem zasad gospdoarki rynkowej. Ograniczamy konkurencję - likwidujemy ją. Nie tylko w Piotrkowie. Pozdrawiam wszystkich byłych pracowników.
Wielka szkoda, mam meble tej firmy do dziś czyli 17 lat. meble sypialniane z serii Emil, są jak nowe.
szkoda, że nasi rodzimi producenci z różnych przyczyn nie walczą o dobre imię - swoje, firmy, kraju...
to zagraniczne badziewie z kartonu nie umywa się do wyrobów naszych bardzo dobrych rzemieślników. ŻAL😒
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!