Może coś o złotej polskiej jesieni, o grzybobraniu, o gromadzeniu zapasów na zimę o przygotowaniu domów i ogrodów do zimy, a nie te mroczne klimaty na zamówienie tych co się cieszą życiem i patrzą jak im ucisk na ludzkości łatwo wychodzi.
A ja słyszałem że kolorowy papier toaletowy zwieksza powiklania covidu..
Znów wprowadzacie ludzi w błąd, przecież to zdjęcie nie było robione w Piotrkowie Trybunalskim.
Ja słyszałem, że powikłania po covidzie to lek, panika, strach i depresja. Pozostałe to medialna nagonka.
Sama dużo trenuje, ruszam się. Siłownie są przygotowane sanitarnie, wszędzie pełno środków ochrony (przynajmniej w tych, do których chodzę) , ale... co z tego, jak ludzie "nie potrafią" i z nich nie korzystają... Sami sobie jesteśmy sobie winni... A tak naprawdę ćwiczyć można wszędzie, dla chcącego nic trudnego...
Zróbcie może jakąś konfrontacje współczesnej medycyny z tą stosowana przez nasze babcie, czyli czosnek, aktywny węgiel i moczenie nóg w gorącej wodzie.
Jak na razie współczesna medycyna poniosła klęskę, bo zbagatelizowała wirus, a teraz go wyolbrzymia do rozmiarów pandemii
Działanie leków i uzależnienie od nich do oczywista oczywistość
Widziałam ofertę pracy jednego ze szpitali w PL, szukają pracowników do przyuczenia, bo brakuje personelu. Może ktoś chętny , kto się nie boi ciężkiej roboty wśród setek chorych? Bo śmiałków tu widzę sporo jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!