Tak słuchajcie bzdur jakie wam media przedstawiają odnośnie wirusa a reżimowa tv w tym przoduje i sieje panikę.
Dwa dni temu w Polsacie specjalista zapewniał ,ze wirus jest niegroźny bo groźniejsza jest zwykła grypa a tu proszę rząd nas terroryzuje nie tylko nasz ale tak jest we wszystkich krajach. To światowy spisek a wystarczy poczytać o tym masoneria sypnęła groszem a rządy wykonują posłusznie polecenia w tym temacie. Ciekawe kiedy tą szopkę przestana odgrywać każdego dnia. mam dowody ,ze na tego rzekomego wirusa chorowaliśmy już w 2016 roku w 17 i 18 a także w 19 roku i jakoś nikt z lekarzy nawet uwagi nie zwrócił a teraz nagle odcięli się od społeczeństwa i pozamykali w przychodniach. Prawda już wychodzi na jaw dlatego rząd chciał przepchnąć ustawę o bezkarności urzędników. Jak pokazuje życie żyjemy w zakłamanym świecie poczynając od polityków mediów po biskupów i Watykan
Rany ,jak można się tak zapuścić ! Nie wierzę ,że nie można zadbać o siebie tak by wyglądać połowę z tego ....
A wystarczyłoby tylko odstawić bułki, kasze, makarony i jeść smalec, majonezy, tłuste śmietany tłuste mięsa, masło i trochę warzyw.
Jezus, r
Ratuj. ja oprócz tego wymagam natychmiastowego ratunku! prof. Sales-Peres.Potrzebuję ratunku od prof, Cabaser-Inter!!!
Otyłość zawsze zwiększała, zwiększa i będzie zwiększała większą zapadalność na wszelkie schorzenia, w tym i na covid. Mało tego sama otyłość jest schorzeniem samo w sobie.
Widziałam ofertę pracy jednego ze szpitali w PL, szukają pracowników do przyuczenia, bo brakuje personelu. Może ktoś chętny , kto się nie boi ciężkiej roboty wśród setek chorych? Bo śmiałków tu widzę sporo jest.
Zróbcie może jakąś konfrontacje współczesnej medycyny z tą stosowana przez nasze babcie, czyli czosnek, aktywny węgiel i moczenie nóg w gorącej wodzie.
Jak na razie współczesna medycyna poniosła klęskę, bo zbagatelizowała wirus, a teraz go wyolbrzymia do rozmiarów pandemii
Działanie leków i uzależnienie od nich do oczywista oczywistość
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!