Proponuje tytuł mistrza malkontentów okręgu piotrkowskiego przyznać panu sklave'owi. No ale to narzekanie to chyba jego jedyna rozrywka w jego nudnym życiu. Poza tym jest bardzo wielu chętnych do korzystania z hali więc opłaty trochę pomogą w utrzymaniu. Oby tylko były wolne terminy:) miłego korzystania z obiektu..
Lech zaczął - Piekarek zebrał laury. To jest własnie polityka! A tak w ogóle to Lech był czy nie? W sumie to go pogonili bo bezpartyjny!
Oby tak było czego i ja życzę.
Czasami wiara cuda czyni nawet góry potrafi przenosić.
No a ile kosztuje wynajęcie hali na cały dzień????
Jakoś nie widziałem takiej informacji ba nawet nie wiadomo z kim to ustalić???
Pierwsze punkty dla dyrektor - menager no i uwielbianego przez mieszkańców wójta.
http://sklave.manifo.com/
. Nie czepia się syna, tylko sposobu wyboru go na stanowisko, podkreślając fakt, że ta kadencja opiera się na zatrudnianiu po znajomości - głównie w Przedsiębiorstwie Komunalnym i jego zarządzie. Spróbuj zaprzeczyć - czy był konkurs na kierownika hali, kierownika komunalki, kierownika GZOZU? W Moszczenicy już się podań o pracę nie pisze...
Nie przypominam sobie żeby SP w Moszczenicy miała patrona.
a tak poza tym, kto pytał sie mieszkańców czyje imię ma nosic hala sportowa?Nie chcę umniejszac zasług ś.p. Każmierczaka,ale jest tylu wybitnych sportowców, że można było wybrac kogos bardziej utytułowanego.Dzis spytałam moje dzieci(15,13lat)czy znały Pana Każmierczaka.Niestety nie,ale znały przynajmniej z osiągnięc sportowych śp. Kamilę Skolimowską, śp. Agatę Mróz, śp. Arkadiusza Gołasia. Na dzisiejszym otwarciu hali były dzieci nastoletnie, którym Nazwisko Pana Każmierczaka nic nie mówi!!!!Kolejna sprawa brak basenu.To cios poniżej pasa. Bo oszczędności.Pytam jakie oszczędności?Za zmiany w projekcie trzeba zapłacic.Nikt tego za darmo nie zrobi.My nie jestesmy ciemnym ludem!!!
Pragnę podziekowac za tę halę poprzedniemu wójtowi Moszczenicy,którym był Pan Bogusław Lech, inicjatorowi całego przedsiewziecia
do ciebie sklave. na szkole w jarostach to IKEA wylozyla kase wiec sie nie czepiaj czegos o czym nie masz zielonego pojecia!!!
Pani Aleksandro, przykro się czyta to co Pani pisze.... Uważam, że to Pani właśnie powinna opowiedzieć o patronie szkoły a nie pytać się dzieci 15, 13 lat czy znały a poza tym powinno wybierać się takie osoby które zasłużyły się w jakiś sposób la gminy/Moszczenicy bądź były z nią związane. A co wspólnego mają wszystkie osoby które Pani wymieniła?? Są to zasłużeni sportowcy ale nie koniecznie muszą być patronami akurat hali w Moszczenicy.
Dodatkowo sprawa basenu jeśli Pani tak chce to blisko ok 10km do Piotrkowa ma Pani dwa baseny + jeszcze w Tuszynie. Nie znam gminy, wielkością przybliżonej do Moszczenicy, która miała by basen jeszcze dodatkowo....
Tak źle i tak nie dobrze....
Hahahaha śmiechu warte!!! Poprzednik co zrobił?? Zamówił projekt hali za ogromne pieniądze i tyle!!!! Przez 8 lat jak był wójtem nic się nie działo w sprawie hali! Nic! Widział ktokolwiek aby budowa rozpoczęła się w ciągu jego 8 lat rządów!!!!!!! Śmieszne jest komentować to w ten sposób.
zgadzam się z moszcz
Ponadto trzeba się choć trochę interesować lokalnym życiem, żeby wiedzieć, kim był obecny Patron hali w Moszczenicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!