metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pm ~pm (Gość)03.09.2012 17:48

Gratuluje pomysłu panie Bogusławie.

00

ann ~ann (Gość)03.09.2012 14:32

Byłam i widziałam, gratuluję . i jeszcze nowa droga z parkingami przed halą.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)03.09.2012 15:10

Kacperek też tam był i błyszczał EPI ?

00

przyjaciel ~przyjaciel (Gość)03.09.2012 16:30

Gratuluję władzom gminy na czele z wójtem.
Mieszkańcom, a szczególnie dzieciom i młodzieży,
życzę wielu radosnych chwil związanych z imprezami i zajęciami sportowymi w tym pięknym obiekcie.

00

ed ~ed (Gość)03.09.2012 16:37

Byłem, podziwiałem lecz szkoda że brakło wyobrazni. Nie znam obiektu tego typu pozbawionego kawiarenki-baru w którym młodziez po treningu mogłaby wypić mineralna a rodzice czekając na koniec treningu mogliby wypić kawe,herbatę lub zjeść zmaczne ciastko. Pozatym skoro inwestuje sie w 2 siłownie to czemu nie ma tzw. "ciagu" i brakuje np. sauny itp? Prosze wybaczyć drobne utyskiwania bo te małe mankamenty sa do nadrobienia. Generalnie hala jest super i teraz oczekuje na ekscytujace wydarzenia sportowe tu rozgrywane!!!!

00

mieszkaniec Moszczenicy ~mieszkaniec Moszczenicy (Gość)03.09.2012 19:12

" Gratuluje pomysłu panie Bogusławie"
Tak pogratulujmy szczególnie tego, że przez 8 lat jego "rządów" nawet nie został wbity nawet szpadel w miejscu budowy. Dopiero od 2010 roku coś zaczęło się dziać.... Poza tym projekt był ogromy a obecny wójt za zaoszczędzone pieniądze potrafił zrobić trzy drogi dojazdowe amfiteatr i targowisko i hala nie zmieniła dotychczasowych funkcji sportowych

00

sklave sklaveranga03.09.2012 19:23

Byłem widziałem.
No i by to było może na tyle gdyby nie małe ale.
Czy taka mała Moszczenica da radę utrzymać taką halę???
Roczny koszt utrzymania takiej hali to około 1.5 mln złotych a dyrektor - menager GOKiSu to dopiero stażysta bez żadnych koneksji w światku sportowym....no ale to syn patrona.
Co najwyżej każden mieszkaniec gminy noworodki też dodatkowo rocznie zapłaci 100 złotych więcej podatku.
No a tu jeszcze dojdzie nowa szkoła w Jarostach!!!
Ale co ja się tak martwię skoro mieszkańcy takimi gromkimi brawami dziękowali wójtowi to i bez mrugnięcia okiem zgodzą się na podwyżki opłat należnych Urzędowi Gminy.
http://sklave.manifo.com/

00

P51 ~P51 (Gość)03.09.2012 19:39

"Marek-Marecki-Polska" napisał(a):
Kacperek też tam był i błyszczał EPI

00

rodzic ~rodzic (Gość)03.09.2012 20:28

byłem i widziałem. Gratuluję i dziękuję władzom gminy, że myślą o przyszłości i zdrowiu młodego pokolenia. A takim jak ten ukryty pseudo dziennikarz sklave powinniście blokować tutaj wpisy. jego teksty pełne nienawiści, złośliwości i ogromnej podłości, są bardzo szkodliwe i niewychowawcze dla młodzieży. Co on może wiedzieć o Patronie szkoły i jego zasługach. Jak on może czepiać się Jego Syna i ludzi co dla tego środowiska zrobili. Niech pokaże sam co zrobił oprócz tego zła co sam pisze.

00

gall ~gall (Gość)03.09.2012 20:46

"sklave" napisał(a):
Roczny koszt utrzymania takiej hali to około 1.5 mln złotych

nie wiem skad te wyliczenia? z sufitu? a znajac obecnego wójta to da rade bez podwyzek bo ma spore znajomosci i kase potrafi do gminy sciągnąc. no i zaoszczedził na samej hali , dzieki temu bedzie i targowisko i jest super droga. dzieki!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat