Byłam i widziałam, gratuluję . i jeszcze nowa droga z parkingami przed halą.
Gratuluję władzom gminy na czele z wójtem.
Mieszkańcom, a szczególnie dzieciom i młodzieży,
życzę wielu radosnych chwil związanych z imprezami i zajęciami sportowymi w tym pięknym obiekcie.
Byłem, podziwiałem lecz szkoda że brakło wyobrazni. Nie znam obiektu tego typu pozbawionego kawiarenki-baru w którym młodziez po treningu mogłaby wypić mineralna a rodzice czekając na koniec treningu mogliby wypić kawe,herbatę lub zjeść zmaczne ciastko. Pozatym skoro inwestuje sie w 2 siłownie to czemu nie ma tzw. "ciagu" i brakuje np. sauny itp? Prosze wybaczyć drobne utyskiwania bo te małe mankamenty sa do nadrobienia. Generalnie hala jest super i teraz oczekuje na ekscytujace wydarzenia sportowe tu rozgrywane!!!!
" Gratuluje pomysłu panie Bogusławie"
Tak pogratulujmy szczególnie tego, że przez 8 lat jego "rządów" nawet nie został wbity nawet szpadel w miejscu budowy. Dopiero od 2010 roku coś zaczęło się dziać.... Poza tym projekt był ogromy a obecny wójt za zaoszczędzone pieniądze potrafił zrobić trzy drogi dojazdowe amfiteatr i targowisko i hala nie zmieniła dotychczasowych funkcji sportowych
Byłem widziałem.
No i by to było może na tyle gdyby nie małe ale.
Czy taka mała Moszczenica da radę utrzymać taką halę???
Roczny koszt utrzymania takiej hali to około 1.5 mln złotych a dyrektor - menager GOKiSu to dopiero stażysta bez żadnych koneksji w światku sportowym....no ale to syn patrona.
Co najwyżej każden mieszkaniec gminy noworodki też dodatkowo rocznie zapłaci 100 złotych więcej podatku.
No a tu jeszcze dojdzie nowa szkoła w Jarostach!!!
Ale co ja się tak martwię skoro mieszkańcy takimi gromkimi brawami dziękowali wójtowi to i bez mrugnięcia okiem zgodzą się na podwyżki opłat należnych Urzędowi Gminy.
http://sklave.manifo.com/
byłem i widziałem. Gratuluję i dziękuję władzom gminy, że myślą o przyszłości i zdrowiu młodego pokolenia. A takim jak ten ukryty pseudo dziennikarz sklave powinniście blokować tutaj wpisy. jego teksty pełne nienawiści, złośliwości i ogromnej podłości, są bardzo szkodliwe i niewychowawcze dla młodzieży. Co on może wiedzieć o Patronie szkoły i jego zasługach. Jak on może czepiać się Jego Syna i ludzi co dla tego środowiska zrobili. Niech pokaże sam co zrobił oprócz tego zła co sam pisze.
nie wiem skad te wyliczenia? z sufitu? a znajac obecnego wójta to da rade bez podwyzek bo ma spore znajomosci i kase potrafi do gminy sciągnąc. no i zaoszczedził na samej hali , dzieki temu bedzie i targowisko i jest super droga. dzieki!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!