Teraz czas na zmiany w MOK i pożegnanie z dyrektorką/redaktorką i jej pupilami. Nowej prawdziwej kultury chcemy
Jeszcze mu mało? Popsuł to miasto , powinien odejść z honorem, to byśmy o nim szybko zapomnieli.
Nauki niech zaciągają od pana Prezydenta Tomaszowa Mazowieckiego,tam widać co jest zrobione dla mieszkańca miasta i jakie inwestycje są robione mamy nadzieję że nadejdą dobre czasy i ten nasz Piotrków stanie na nogi
A może nowa Rada Miasta zacznie od rezygnacji z diet? Byłby to piękny gest w stosunku do mieszkańców!
Jak to fajnie widzieć pana Krzysia Chojniaka wśród innych piotrkowskich rajców siedzącego potulnie na tej samej wysokości krzesła co pozostali. To jest prawdziwa demokracja, że nie można oderwać od niej wzroku.
Od tych biało-czerwonych serduszek mam mdłości i bierze mnie na wymioty.
ale z tej Chojnackiej piękna i zgrabna kobieta - naprawdę bardzo reprezentacyjna osoba.
Rozglądałem się po sali ale Grabarczyka nie pokazali. Pani Ela z Warszawy przyjechała dla sprawy. Chciałem to rymowalem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!