Od tych biało-czerwonych serduszek mam mdłości i bierze mnie na wymioty.
Jak to fajnie widzieć pana Krzysia Chojniaka wśród innych piotrkowskich rajców siedzącego potulnie na tej samej wysokości krzesła co pozostali. To jest prawdziwa demokracja, że nie można oderwać od niej wzroku.
A może nowa Rada Miasta zacznie od rezygnacji z diet? Byłby to piękny gest w stosunku do mieszkańców!
Nauki niech zaciągają od pana Prezydenta Tomaszowa Mazowieckiego,tam widać co jest zrobione dla mieszkańca miasta i jakie inwestycje są robione mamy nadzieję że nadejdą dobre czasy i ten nasz Piotrków stanie na nogi
Jeszcze mu mało? Popsuł to miasto , powinien odejść z honorem, to byśmy o nim szybko zapomnieli.
Teraz czas na zmiany w MOK i pożegnanie z dyrektorką/redaktorką i jej pupilami. Nowej prawdziwej kultury chcemy
No i po ptokach...Staszek, przewodniczącym. Tyle lat u boku Chojniaka. Czajka, wiceprzewodniczącym, tyle lat u boku Chojniaka. Czechowska, w poprzedniej koalicji z Chojniakiem. Ponadto koalicja z Pisem...Miało być inaczej, lepiej. To chyb koniec kariery politycznej nowego prezydenta na którego większość głosowało bo chciała zmian!
14 lat na to czekałem by chuligaństwo i łobuzeria poniosła karę za niszczenie ludzi przez zespół "BERII".Szkoda że to trwało tak długo no ale trudno.Teraz panie prezydencie porządne audyty i dobór nowych kompetentnych rad nadzorczych(nie gości od muzyki) a zobaczycie jaki jest tam smród!!! Jeśli zrobią to odpowiedni ludzie to cenny usług komunalnych mocno spadną,chyba że układ kolesiów znów weżmie górę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!