Gdzie nasz rząd żeby pomóc żeby tylko do koryd potrafią się dostać i podwyżki sobie robic
Pytam na co się płaci składki zdrowotne!??Tą całą polske(celowo z małej litery)to posłać w pi...
Dla mnie chora jest cena tej terapii. Może dla prezesa banku to jest kilka wypłat... Współczucia dla rodziców. Mogę się tylko domyślać, co przeżywają. Brawo za heroiczną walkę.
To jest chore!! Jak zwykła przeciętna rodzina ma uzbierać prawie 10 mln zł??? Iść i ukraść??? Choćby nie wiem jak sumiennie i uczciwie pracowała cała rodzina po 2 etaty na głowę to jest NIEREALNE. Państwo powinno płacić za takie terapie/operacje itp. z naszych podatków a nie przeznaczać je na jakieś pierdoły jak wybory kopertowe czy 2 mld zł na pisowską propagandę. Co dziecku temu winne??
Takie mamy państwo że sami sobie musimy pomagać. Wolałbym być Niemcem! Tam się urodzić i tam żyć a w Polsce to bieda i nędza. Jeśli PiS wygra tym razem to ja zapisuję się na naukę języka obcego i spadam z tej komedii europejskiej
Dajcie tą wiadomość na główną stronie w najlepszym miejscu, aby przez te 10 dni jak najwięcej ludzi mogło ją przeczytać i wesprzeć Zosię!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!