metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
astronom ~astronom (Gość)09.11.2014 19:34

Tak, tak... Stębelski jest spoza wszystkiego... a najbardziej spoza galaktyki. Z pozdrowieniem między galaktycznym.

35

prawilny ~prawilny (Gość)09.11.2014 21:02

Jezeli chodzi o złożenie zdania to akurat pani burmistrz ma z tym bardzo duze problemy. Jej inteligencja miesci się w chińskiej filizance do sake, a nie Polskiej prawej wartości, którą posiada P. Andrzej Jaros. Stery okrętu prowadzonego przez Oscikową uderzają o głazy niczym tyanic. P. Andrzej poprowadzi ten okręt bez zbednych barier i przeszkód i nigdy nie pozwoli do zatonięcia tego okrętu który nazywa się WOLBÓRZ!

46

black ~black (Gość)09.11.2014 21:39

Jaros to jedyny kandydat na burmistrza , dobrze że zdecydował się kandydować.

66

kolo ~kolo (Gość)09.11.2014 21:40

oj tam, oj tam" to rozumiem, że Ty nie jesz miesa? Każdy skonczy jak ta świnia, ona nie ma innego miejsca na świecie, w naturalnym świecie by zginela. Nie ubliżajmy kanydatom czym się zjamują i jakie studia pokończyli, bo to ze koscielny jest koscielnym, stębelski ma historie jaką ma,a psychofizyczne uwaronkowania tej kobiety nie mają skali, bo takiej choroby nie da sie zdiagnowoać.

94

Los Numeros ~Los Numeros (Gość)09.11.2014 22:03

A ja jednak za Stębelskim. Jak się gmina chwaliła, to ponoć za jego kadencji najwięcej od Unii wyrwaliśmy. No dobra - może nie jest to główny powód. Ale mam już dosyć kolesiostwa. Ktoś spoza układu to mniejsze zło!!!

44

... ~... (Gość)09.11.2014 22:12

"kolo" napisał(a):

Piszesz nie ubliżajmy kandydatom, ale sam to robisz i to bardzo nieładnie. Czyli panom nie można ubliżyć, ale pani kandydatce można i to dość mocno. Bądź konsekwentny.

30

oj tam, oj tam do kolo ~oj tam, oj tam do kolo (Gość)09.11.2014 23:33

Nie chciałem nikomu ubliżyć, dla mnie hodowla trzody, jak i zawód grabarza jest godny szacunku tak, jak inne zawody dobrze wykonywane. Chciałem tylko wykazać, może w niezbyt do końca zrozumiały sposób, że do sprawowania funkcji burmistrza będzie bardziej przydatny człowiek, który posiada wykształcenie i doświadczenie w zarządzaniu instytucją finansową niż ktoś, kto zajmuje się hodowlą czy obsługą pogrzebów. Dla mnie to zbyt odległe zajęcia od tych, które będą do realizowania przy zarządzaniu budżetem miasta i gminy. Funkcja radnego powiatu to też trochę mało. Nie potrzeba wiedzy i znikoma odpowiedzialność za wyniki głosowań rady. Ościkowa może jest i trochę porywacza, ale tylko słowach. Jej działania i decyzje są nadzwyczaj wyważone i przemyślane, a chyba o to powinno nam chodzić. Poza tym "socjolog" ma chyba trochę racji z tym podpuszczaniem. Stębelskiego nie znam od strony zarządzania czymkolwiek, bo zawsze był vice albo jakimś doradcą. Poza tym kiedyś w Ujeździe też Go nie chcieli i teraz próbuje w Wolborzu. Jak przegra, to w następnych wyborach wystartuje w Ustrzykach Dolnych. Tam jest tak samo dobrze znany jak tu. Jak się zastanowić, odrzucając plotki, osobiste urazy i "wielką, żenującą politykę na poziomie małomiasteczkowym, zostaje tylko głosować na p. Ościk i prosić Boga żeby wygrała. Myślę, że cokolwiek wyjaśniłem, żeby na mnie nie wiedząc psów.

65

oj tam, oj tam do kolo ~oj tam, oj tam do kolo (Gość)09.11.2014 23:45

Zapomniałem o tym wyształceniu! Mam prawo to wyśmiewać, no bo żeby jeden mówił notorycznie mało pinindzy, a drugi pytał o to czy empik to knajpa (są świadkowie - kilka osób), jednocześnie na ich pieczątkach są tytuły mgr inż., no to chyba jaja co? Nie wieszajcie psów na komentatorze, zajmijcie się obiektem drwiny.

61

hralek ~hralek (Gość)10.11.2014 00:04

Tylko kontynuacja jest rozsądna przy każdych projektach. Stąd stawiam na razie na Ościk. Po dwóch kadencja dopiero czas na zmianę sterów nastąpi.

45

Doktor ~Doktor (Gość)10.11.2014 09:16

A ja na Stębelskiego - bo facet ma wykształcenie, pracował przy finansach, nie chodzi po dożynkach, nie jest partyjny, nie koleguje się z osobami z "układu wolborskiego"... ...i ma najfajniejsze plakaty! Pozdrawiam, i do 16!

55

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat