większość mieszkających na wsiach już nie pójdzie za nią w ogień jak poprzednim razem, miejmy nadzieje wtedy drugiej tury nie bedzie
Jakie to miasto ,to najmniejsza nora w polsce ,skandal ,ze takie cos prawa miejskie dostalo?
A co ta kobieta sobą reprezentuje? Jest niezrównoważona. wulgarna, nie mająca pojęcia o zarządzaniu gminą. Jeśli wygra to puści gminę z torbami. Myślę że do drugiej tury wejdzie Jaros i Stębelski
Cobra, zła diagnoza . Pytanie jest kto z Ościk będzie w 2 turze. Przecież to oczywiste
No to kogo wybrać? Zobczcie jak u Jarosa kończą świnie. Chcecie tak skończyć? A Kondaszewski? Mogiła. Choćbyśmy nie chcieli, to z wymienionych powodów musimy głosować na Elkę. Co z tego, że PSL? Chcąc cokolwiek zrobić dobrego w tym kraju trzeba się gdzieś zapisać. W przeciwnym razie jesteś nieobecny lub z marginaliazowalny w przestrzeni społecznej.
Jaros to dał się podpuścić Szulcowi i Sękowi. Oni mają osobiste porachunki z Ościkową za przegraną w poprzednich wyborach, gdzie Szulc miał być wójtem, a Sęk dla odmiany przewodniczącym rady. Boją się bezpośredniej konfrontacji z Elą, to wystawili słupa, żeby rządzić z drugiego szeregu. Ale-jak mawiała moja babcia-"Nie dała Bozia świni rogów..." Takiej "ujmy", jakiej doznali ze strony Ościkowej, w środowiskach z których pochodzą ci dwaj, nigdy się nie zapomina. Żal mi Andrzeja, ale każdy jest panem swego losu. Trochę jednak głupio, że dorosły, zdawałoby się poważny przedsiębiorca daje się "kiwać" dwum wieśniakom, mającym problem ze "skleceniem" zdania w polskim języku. Chyba, że coś się zmieniło i teraz się mówi cyt:"pińcet złoty i brakuje pinindzy". Aha, i jeszcze jedno-EMPIK to nie knajpa-panowie uczeni na rolniczych studiach!
Ja zagłosuję na Stębelskiego. On jest spoza tych partyjnych układów i sitwy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!