O ładnie tam w tej gminie widać z tej fotki. Tak swojsko.
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł,budynek stoi nie używany i tylko się marnuje sam bym skorzystał z ciekawych pomysłów
Przez głupich ludzi i głupie przepisy (z)marnuje się szansa. A tak pięknie by mogło być nad tym zalewem Cieszanowice. Analogicznie - brak gospodarza (lub też zbyt wielu współgospodarzy) powoduje, że Jezioro Bugaj też zostanie zmarnowane. Taki kraj :-(
Ludzie to świnie... Jestem za tym, by instalować kamery w okolicach częstego zaśmiecania lasów i pól i cały syf wrzucać właścicielowi na posesję - najlepiej na sam środek.
już nie jeden był pomysł, i wyszło to co jest obecnie... w kółko to samo...
Dajcie już spokój z Panem Pawlakiem. Poważna redakcja, a pisze takie pierdoły...Jaki ośrodek, ludzie?
Ja mam propozycje może tam wytwórnię alkoholu otworzyć po co w domach pędzić.A jak wszyscy wiedzą Mierzyn to zagłębie tegoż to trunku..😊 panie wójcie po co chińczyków sprowadzać z fabrykom opon toż to szkodliwe,a samogon z korzenia samo zdrowie i ile
kasy będzie z podatków do gminy.
chyba ten Pan już ma kłopoty z dotacją w UG Rozprza.
Poza tym trochę zdrowego rozsądku ....... jakie wioślarstwo w Niechcicach, na tym kaczym stawiku w Truszczanku ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!