Pan Pawlak MIAŁ ŚWIETNY PLAN- ale to wieś więc jakie tam mogą być zainteresowania kościół , ranczo pod sklepem i remiza i zalewanie pały w weekend! Dyskusje i krytyka wszystkiego. Zapewne pomysł pana Pawlaka upadnie a za rok jakiś kacyk wyjdzie ze świetnym pomysłem pana Pawlaka jako swoim, będzie wielka gala- jak to nas jakiś polityk albo syn lub córka polityka uszczęśliwiła. LUDZIE NIE CHCECIE OŚRODKA wiec jest pytanie co chcecie tak naprawdę . Nie będę pytał co robicie w wolnych chwilach bo przecież ich nie macie a o rekreacji plebsu już pisałem. Pozdrawiam i szacunek Panie Pawlak bo jest pan człowiekiem któremu coś się chce - allleluja i do Przodu !!
Nie macie na co liczyć. To jest Rozprza, stężenie nieudolności w pewnym budynku na ul 900-lecia jest nie do ogarnięcia. Gorszych władz samorządowych w tym kraju nie znajdziecie.
tak to jest działka rolna, ten budynek w tle to stodoła, piaszczysty grunt na działce to żyzna ziemia, plażę też można zaorać i posiać żyto, a wszystkiemu winny PiS
Trzeba było myśleć wcześniej a nie w koło pocięte i posprzedawane działki prywatnym użytkownikom, teraz jak ktoś chciałby zainwestować to musi do pomysłu przekonać kilku właścicieli, więc niema szans.
chyba ten Pan już ma kłopoty z dotacją w UG Rozprza.
Poza tym trochę zdrowego rozsądku ....... jakie wioślarstwo w Niechcicach, na tym kaczym stawiku w Truszczanku ?
Ja mam propozycje może tam wytwórnię alkoholu otworzyć po co w domach pędzić.A jak wszyscy wiedzą Mierzyn to zagłębie tegoż to trunku..😊 panie wójcie po co chińczyków sprowadzać z fabrykom opon toż to szkodliwe,a samogon z korzenia samo zdrowie i ile
kasy będzie z podatków do gminy.
Dajcie już spokój z Panem Pawlakiem. Poważna redakcja, a pisze takie pierdoły...Jaki ośrodek, ludzie?
już nie jeden był pomysł, i wyszło to co jest obecnie... w kółko to samo...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!