jeśli ktoś może zdradzić "tajemnicę handlową" chciałbym zapytać ile udziałów posiada Miasto PT w SSA Piotrkowianin ??? dziękuję za info
Tłumaczą się osłabieniem... Czy oni wygrali jakiś, mecz? Jakoś sobie nie przypominam. Widzę tylko, że ciągle ich leją jak juniorów.
Najpierw o meczu,czapka z głów przed zawodnikami, którzy mimo przeciwności losu i wielu kontuzjom wychodzą na parkiet i walczą. Niestety mimo heroicznej postawy punktów nie ma.Walczyli i zostawili serce na parkiecie, jednak w końcowym rozrachunku czegoś brakło. Szczęścia, umiejętności? A po meczu zabawa na górze w Relaxie pana Z. i całej ferajny.I na koniec pytanie do znafców (celowo przez f) piłki ręcznej. Czy będziemy mieli nowego trenera? Podobno pan M. jest już bardzo blisko....
Znów dostali baty. Piłkarze ręczni są sportowym posmiewiskiem Piotrkowa. Czas skończyć te blazenade
zastanawiam się co za WSZA -GNIDA, próbuje skłócić piotrkowskie kluby sportowe. Niech każdy robi to, w czym czuje się najlepiej. Nie zazdroście zapaśnikom kibiców i sukcesu KLZ, i nie wnikajcie jakim cudem piłkarze ręczni mają takie dobre układy w mieście. Każdy może się o nie postarać. Każdy niech robi swoje, a wyniki pokarzą kogo na co stać.
~ed nie opowiadaj historii z poprzedniego wieku której na oczy nie widziałeś tylko gdzieś wyczytałeś, ja ją na własne oczy widziałem i podziwiałem a z Kwiecińskim to nawet w piłkę nożną grałem na boisku szkolnym Technikum Ekonomicznego. Odnośnie szarych komórek to warunkiem ich używania jest ich posiadanie, a to w twoim wypadku jest niestety ewidentne wątpliwe bo opluwając wkoło innych wmawiasz, że to inni opluwają historie XX wieku a mamy już XXI wiek. Mówisz sam, że AKS TEAM WRESTLING nie jest finansowany przez miasto to co ~eda obchodzi finansowanie ręcznej tym bardziej w przypadku braku znajomości definicji słowa WRESTLING (odsyłam do Wikipedii) a wtedy może się okazać kompletny brak podstaw finansowania takiego tworu z kasy miejskiej z powodu tego, że nie jest to już sport a grupa samofinansująca. Myślenie to nie jest jednak łatwy proces szczególnie gdy nie zna się znaczenia słów, a się je używa. Czekam na interpretację słowa WRESTLING wg ~eda z niecierpliwością.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!