metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jaki ~jaki (Gość)04.12.2016 13:46

jeśli ktoś może zdradzić "tajemnicę handlową" chciałbym zapytać ile udziałów posiada Miasto PT w SSA Piotrkowianin ??? dziękuję za info

12

kibic z miasta ~kibic z miasta (Gość)04.12.2016 22:23

Tłumaczą się osłabieniem... Czy oni wygrali jakiś, mecz? Jakoś sobie nie przypominam. Widzę tylko, że ciągle ich leją jak juniorów.

42

januszek ~januszek (Gość)04.12.2016 16:57

Najpierw o meczu,czapka z głów przed zawodnikami, którzy mimo przeciwności losu i wielu kontuzjom wychodzą na parkiet i walczą. Niestety mimo heroicznej postawy punktów nie ma.Walczyli i zostawili serce na parkiecie, jednak w końcowym rozrachunku czegoś brakło. Szczęścia, umiejętności? A po meczu zabawa na górze w Relaxie pana Z. i całej ferajny.I na koniec pytanie do znafców (celowo przez f) piłki ręcznej. Czy będziemy mieli nowego trenera? Podobno pan M. jest już bardzo blisko....

31

Zwierz ~Zwierz (Gość)04.12.2016 17:04

Znów dostali baty. Piłkarze ręczni są sportowym posmiewiskiem Piotrkowa. Czas skończyć te blazenade

64

gość 123 ~gość 123 (Gość)06.12.2016 22:28

zastanawiam się co za WSZA -GNIDA, próbuje skłócić piotrkowskie kluby sportowe. Niech każdy robi to, w czym czuje się najlepiej. Nie zazdroście zapaśnikom kibiców i sukcesu KLZ, i nie wnikajcie jakim cudem piłkarze ręczni mają takie dobre układy w mieście. Każdy może się o nie postarać. Każdy niech robi swoje, a wyniki pokarzą kogo na co stać.

12

finansujacy emeryt ~finansujacy emeryt (Gość)08.12.2016 20:19

~ed nie opowiadaj historii z poprzedniego wieku której na oczy nie widziałeś tylko gdzieś wyczytałeś, ja ją na własne oczy widziałem i podziwiałem a z Kwiecińskim to nawet w piłkę nożną grałem na boisku szkolnym Technikum Ekonomicznego. Odnośnie szarych komórek to warunkiem ich używania jest ich posiadanie, a to w twoim wypadku jest niestety ewidentne wątpliwe bo opluwając wkoło innych wmawiasz, że to inni opluwają historie XX wieku a mamy już XXI wiek. Mówisz sam, że AKS TEAM WRESTLING nie jest finansowany przez miasto to co ~eda obchodzi finansowanie ręcznej tym bardziej w przypadku braku znajomości definicji słowa WRESTLING (odsyłam do Wikipedii) a wtedy może się okazać kompletny brak podstaw finansowania takiego tworu z kasy miejskiej z powodu tego, że nie jest to już sport a grupa samofinansująca. Myślenie to nie jest jednak łatwy proces szczególnie gdy nie zna się znaczenia słów, a się je używa. Czekam na interpretację słowa WRESTLING wg ~eda z niecierpliwością.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat