metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)22.02.2016 06:51

Jak tylko dojdzie do Pana Prezydenta że błoto i dziury naprzeciw kościoła temat zostanie pozytywnie załatwiony i nie muszę pisać czemu :)))

80

nw ~nw (Gość)22.02.2016 01:13

ja tam tragedii nie widzę bywają gorsze drogi i jakoś nikt się nie skarży ... ciekawe co by powiedzieli jak by zobaczyli inne drogii w ptb

23

abw ~abw (Gość)22.02.2016 01:07

ciekaw jestem kto tą sprawę nagłośnił ? mam nadzieję że wywalczycie swoje trzymam kciuki. i gratuluję żę nie boicie się kościoła , radnych tylko walczycie o swoje....

20

zamieszkały ~zamieszkały (Gość)22.02.2016 01:05

Piotrków. Ulica Wieniawskiego, nic więcej nie mam do dodania. OD 98 roku walczymy o cywilizowany ASFALT

21

ww ~ww (Gość)22.02.2016 01:03

Droga jak droga dawniej same takie były ... ale przynajmniej za gierka takich cyrków nie było bo drogi były zrobione ... a teraz to dziura na dziurze , ciekawe co będzie dalej .... ja wam radzę napisać skargę i petycje do proboszszcza , p.prezydenta ptb . jak to nie pomoże to znaczy że was mają gdzieś i musicię sami se asfalt zrobić.... ....

10

Alaska69p ~Alaska69p (Gość)22.02.2016 00:43

Przyjedźcie na Jana Kałuży oś.Pawłowska zobaczycie jak ludzie się topią we wodzie, a wy parę dziurek i wielkie HALOOOO.

20

mila ~mila (Gość)21.02.2016 23:36

Przypomnę jeszcze o mega kałuży na Świeżej (odcinek od Jeziornej do Paproci/Bursztynowej). Suchą nogą nie ominiesz. Były tam poprawki w jezdni, ale wydaje mi się, że jest gorzej, bo woda teraz nie odpływa na "pobocze" tzn. na trawniczek obok. Jak najwięcej słonecznej aury życzę.

10

ptb1 ~ptb1 (Gość)21.02.2016 21:41

Wreszcie ktoś się wzioł się za te dziury. Ciekawe co na to urzędnicy. Brawo rusałki krótko i na temat. Ten kto podał do gazet to powinien zostać radnym.

10

miś ~miś (Gość)21.02.2016 20:43

jedna urzędniczka 20 lat temu mówiła: widziały gały co brały!!!
trzeba było się budować tam gdzie są ulice nie byłoby trzeba nerwów i zdrowia tracić
Wierzeje to miasto? Raczej na miasto mi to nie wygląda - ot takie wiejskie zaplecze do spania bo co tam robić

13

hhhheeee ~hhhheeee (Gość)21.02.2016 20:24

Heh jak to jest błoto i dziury to ja jestem św. Zapraszam Pana prezydenta na ul. Świerkową. Tylko proszę zabrać ze sobą jakąś amfibie. 8 lat pisania pism na nic, Piotrkowem rządzi banda nierobów. Tyle w temacie.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat