Jak tylko dojdzie do Pana Prezydenta że błoto i dziury naprzeciw kościoła temat zostanie pozytywnie załatwiony i nie muszę pisać czemu :)))
ja tam tragedii nie widzę bywają gorsze drogi i jakoś nikt się nie skarży ... ciekawe co by powiedzieli jak by zobaczyli inne drogii w ptb
ciekaw jestem kto tą sprawę nagłośnił ? mam nadzieję że wywalczycie swoje trzymam kciuki. i gratuluję żę nie boicie się kościoła , radnych tylko walczycie o swoje....
Piotrków. Ulica Wieniawskiego, nic więcej nie mam do dodania. OD 98 roku walczymy o cywilizowany ASFALT
Droga jak droga dawniej same takie były ... ale przynajmniej za gierka takich cyrków nie było bo drogi były zrobione ... a teraz to dziura na dziurze , ciekawe co będzie dalej .... ja wam radzę napisać skargę i petycje do proboszszcza , p.prezydenta ptb . jak to nie pomoże to znaczy że was mają gdzieś i musicię sami se asfalt zrobić.... ....
Przyjedźcie na Jana Kałuży oś.Pawłowska zobaczycie jak ludzie się topią we wodzie, a wy parę dziurek i wielkie HALOOOO.
Przypomnę jeszcze o mega kałuży na Świeżej (odcinek od Jeziornej do Paproci/Bursztynowej). Suchą nogą nie ominiesz. Były tam poprawki w jezdni, ale wydaje mi się, że jest gorzej, bo woda teraz nie odpływa na "pobocze" tzn. na trawniczek obok. Jak najwięcej słonecznej aury życzę.
Wreszcie ktoś się wzioł się za te dziury. Ciekawe co na to urzędnicy. Brawo rusałki krótko i na temat. Ten kto podał do gazet to powinien zostać radnym.
jedna urzędniczka 20 lat temu mówiła: widziały gały co brały!!!
trzeba było się budować tam gdzie są ulice nie byłoby trzeba nerwów i zdrowia tracić
Wierzeje to miasto? Raczej na miasto mi to nie wygląda - ot takie wiejskie zaplecze do spania bo co tam robić
Heh jak to jest błoto i dziury to ja jestem św. Zapraszam Pana prezydenta na ul. Świerkową. Tylko proszę zabrać ze sobą jakąś amfibie. 8 lat pisania pism na nic, Piotrkowem rządzi banda nierobów. Tyle w temacie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!