Ludzie piszcie o faktach a nie trole naty pisowskie...... Co to ludzie rozumu nie maja co wam dalo po i psl przez 8 lat.
Po co te szopki. Szkoda pary w gwizdek. Panie Chojniak to już koniec tłustych lat. Trzeba będzie pożegnać się z fotelem.
1. Mieszkania bedzie mozna wykupić.
2. komunikacja jest juz w planach.
3. Ludzie którzy nie wpłacali kasy zdawali swoje mieszkania w stanie do zamieszkania które bedą dalej
wskazywane osoba z listy wiec beda płacic duzo wiekszy czynsz, ciekawe ile z was hejterów by tak zrobiło, pewnie byscie siedzieli w swoich norkach bo tak lepiej, po co sie wysilac??
4. Bloki sa naprawde piekne
Pewnie wytykajci dalej jaki to TBS nie jest zły , jakie straszne mieszkania itd. Czego byscie sie chcieli spodziewac za 800 zł za metr ? Apartamentu w centrum miasta z tarasem i ogrodem... a i oczywiście bezczynszowe. Żal mi tych co im dupe ściska ,że ktoś może mieszkać w nowym bloku z mieszkaniem jakie sobie sam wybrał za bardzo małe pieniadze zdala od zgielku miasta w ciszy i spokoju, teren ogrodzony, brama na pilot , plac zabaw. A temu co napisal ze czeka co najemcy powiedza za 5lat życze ,żeby mieszkał pod mostem. Ja mieszkam w TBS już 8 lat i niczego nie żałuje, zamiast 25 lat hipoteki, odkładałem 2 lata i mam mieszkanie. Sami mieszkacie pewnie w starych zapyziałych blokach z lat 70tych gdzie mieszkania wyglądaja gorzej niż piwnica w TBSie, nie wspominajac już o klatce :D Nie pozdrawiam wścibskich i zazdrosnych.
A co trzeba zrobić żeby miasto kupiło mi takie mieszkanie ,no bo skoro 6 rodzinom można to dlaczego 7 nie
Co za determinacja tych nie majacych z tematem nic wspolnego w tym zeby wyrazic swoje negatywne odczucia. Bol d... ze ktos ma a ja nie? Milo sie patrzy na to, ze obcy tak troszcza sie i sugeruja nowym mieszkancom z czego powinni sie cieszyc a z czego nie. Bo przeciez utrzymanie domu nic nie kosztuje bo czynszu brak, inne spoldzielnie mieszkaniowe tez sa wspaniale bo czynsz u nich jest prawie darmo. A w TBS trzeba placic. Owszem nie malo ale nikt nikogo do niczego nie zmusza. Mozna sobie zafundowac kredo na 20lat, modlic sie przez caly okres o zdrowie i milosciwego szefa i oczywiscie wmawiac sobie ze to JUZ twoje mieszkanie/dom.
http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto-t70/aktualnosci-a75/lacznik-blizej-osiedla-800-lecia-r12224
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!