super że wszyscy najemcy się cieszą. zapytamy za 5 lat jak są zadowoleni.
Dobry wieczór!
Widzę tego Pana doktora pulmunologa .
Drodzy państwo ten pseudo lekarz zostawił mnie w gabinecie bo dostał telefon.
A ja siedziałem i nie wiedziałem o co tu chodzi.Jestem astmatykiem i żadnej porady nie dostałem. Poszedłem na skargę do dyrektora a on mówi że miał pilną sprawę do załatwienia.Boże widziszi nie grzmirz?.
Super te mieszkanka, a ci to tak drwią to pewnie tylko i wyłącznie z zazdrości
Możecie sobie pisać co chcecie w obliczu zagrożenia Pisem , niestety i z ciężkim bólem trzeba będzie oddać głos na Pana Chojniaka?, Aby nam św antoni nie organizował rocznic smoleńskich i innych chucp i cyrków w mieście, typu 99 tełoria smolyńska!
Ludzie jakie mieszkania mozna wykupic w tbs.... Prosze o przyklad ktory z blokow wybudowanych w ostatnich latach dajmy na to 10 lat mozna bylo wykupic.... Nowe bloki to dojna krowa dla tbs i czysty zysk......
Ustawa dopuszcza wykup mieszkania TBS, decyzje bedzie najprawdopodobniej podejmował Prezydent miasta, przeciez to raczej naturalne ze bedzie wykup przeciez ile TBS bedzie remontował starzejące sie bloki, sprzeda i stworzy się wspólnota i fundusz remontowy, ruszta głowa ludzie, ehhhh
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!