Zanim się tam udacie, zanim wrzucicie pieniądze do puszek przeczytajcie co się z nimi dzieje:
http://kontrowersje.net/jerzy_owsiak_kr_l_ebrak_w_i_garzy_z_oty_melon_sekty_wo_p
A myślałem że chodzi o Miejską Orkiestre Dętą . Może byście tak o Miejskiej Orkiestrze Dętej byście napisali że szukają chętnych do nauki gry . Dziwne że w tym roku szkolnym przeszedł bagatela 1 nowy uczeń
To ja polecam osobą, które jeszcze nie mają wyrobionego zdania na temat działalności J.Owsiaka ten filmik
kiedy skończy się to wielkie dziadowanie??? Donald ze swoją bandą niech daje , a nie biedni ludzie. dość tego naciągania.
Na Boga !!!
Chociaż cyrk pod nazwą WOŚP jest dla mnie rzeczą żenującą, to co do tego wszystkiego ma milicyjna przeszłość ojca Owsika?
Nie rób z siebie idioty, czy w dzisiejszych instytucjach publicznych nie ma prawdziwych mend, szpicli, złodziei i tym podobnego robactwa? Spójrz wokół siebie, spójrz w lustro !
Tak czy inaczej, oceniaj Owsika i jego głupotę za konkrety, a nie za przeszłość jego ojca.
wróć się do szkoły tłuku nieuku,albo kup sobie oszołomie słownik ortograficzny.
Zobacz, ja też mam negatywny stosunek do kleru. Uważam , że czarna kecka, którą kler nosi, to najczęściej fajna przykrywka do próżniaczego i wygodnego życia. Mógłbym prztoczyć setki przykładów na rozwiązłe życie (wręcz łajdactwo), chciwość i złodziejstwo, oportunizm, niski poziom umysłowy, brak szacunku dla innych oraz karierowiczostwo księży.
I co, też będziesz pluł na moje dzieci?
a ty zacznij dłużej zaparzać sobie melise i przestań solić mentosy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!