metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)06.12.2012 21:22

"EPI" napisał(a):
Ludzie jak mam dojechać swoją nową skodą do Fokusa.
Chwytac za łopaty,podobno takie macie bezrobocie

furmanką przyjedź albo saniami.

00

panda00 ~panda00 (Gość)06.12.2012 21:32

jak mam jechać do Piotrkowa zimą wolę wypić dwa drinki i zostać w domu....z której strony byś nie wjeżdźał nie spodziewaj się niczego dobrego ...no może dziury trochę śnieg wyrównuje ale piruety masz gwarantowane...jest to najgorsze miasto po względem dróg i utrzymania!!!

00

takie jeden kolo ~takie jeden kolo (Gość)06.12.2012 21:47

"mcclay" napisał(a):

zapraszam do PEUK, każda z ich piaskarek ma GPS więc sprawdzić można łatwo

"mcclay" napisał(a):

00

JAR ~JAR (Gość)06.12.2012 21:53

z poniższych komentarzy wnioskuję że ich autorzy nigdy nie mieli w ręku łopaty od śniegu i nie próbowali odśnieżyć czegokolwiek. A SZKODA!!! może zrozumieli by, że odśnieżanie podczas opadów przypomina trochę syzyfową pracę.

00

miśka ~miśka (Gość)06.12.2012 21:56

Jak zwykle drogowcy są zaskoczeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

pytek ~pytek (Gość)06.12.2012 22:27

Kto w Piotrkowie odpowiada za stan dróg i jakie ma kompetencje ? Wygląda, jakby nikt tego nie nadzorował!!!!!!

00

mcclay mcclayranga06.12.2012 22:27

KTo powie, jak i gdzie wyglądają teraz drogi ? Byłem, przejechałem się i sprawdzałem. Czekam na opinię obywateli...

00

regul ~regul (Gość)06.12.2012 22:48

Żałosne!!! po mieście jeździły 3 pługi a połowa Piotrkowa wyruszyła za nimi w pościg lecz ich nie znalazła :) nie wiem jak szukaliście bo ja nie szukałem a widziałem ;) a może zamiast jeździć za pługopiaskarkami wzięlibyście łopaty i trochę pomachali nimi? nie szkoda wam czasu i paliwa?

00

anu ~anu (Gość)06.12.2012 22:58

Cytuję:
Coś długo się zbierali żeby w ogóle wyjechać na ulice... O tej godzinie było już miejscami około 2cm śniegu...

logiczne, przecież żeby zgarniać śnieg to najpierw on musi napadać. Nie będą przecież zgarniać powietrza- to byłoby nie logiczne!!

00

kierowca ~kierowca (Gość)06.12.2012 23:01

A może wszyscy, którzy narzekają na śnieg, nieodśnieżone i śliskie nawierzchnie zmieniliby opony na zimowe. :) Albo właśnie łopaty i do odśnieżania (jak napisał ~regul)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat