Dwie piaskarki i potem jeszcze jedna na całe miasto!!! Jakieś żarty panie Żak!!!
to jak mam w końcu interpretować tą wiadomość ? czy ruch w Piotrowie jest sparaliżowany czy nie ? skoro niektóre drogi są już w miarę przejezdne
ja jeździłem od 15 do 18 po mieście i nie widziałem więc żadnej ekip PEUK-u więc niech nie kłamią
co to 2 piaskarki a na Piotrkowie jedna szklanka. Śnieg spadł i już paraliż a jak by tak zasypało jak w Moskwie to nie wiem co by się działo.
nie opady sniegu tylko kierowcy na letnich oponach i ci co nie maja pojecia o jezdzeniu.
4 centymetry śniegu i kataklizm, to ja już jestem ciekaw co by się z tym naszym biednym Piotrkowem stało gdyby spadło tyle śniegu ile w Skandynawii, podejrzewam, że umarł w butach już amen... A morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, gdy śnieg i mróz za oknem, zimówki zakładamy.
Ale ZIOM odśnieża chodniki,ciekawe czy pobożny zwinie im kasę hahahaha!!!!!
masakra,na takie miasto jezdza tylko 2 i tylko po głównych ulicach ,a te poboczne nikogo nie obchodzą,zawsze mam problem z wyjechaniem do głównej drogi a mam opony zimowe.Podatki mają za co zabierac a pozniej to nam zostawiaja!!!
A ja jedną pługopiaskarkę widziałem. Ok. godz. 16:40 wyjechała z ul. Roosevelta na Żeromskiego, zrobiła kółko na południowym rondzie-bliźniaku i pojechała na północnego bliźniaka. Z tego co zauważyłem, niczym nie sypała, tylko odgarniała śnieg.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!