Aż ku..a trudno uwierzyć a żeby takie zbiorniki w Polsce nie można było pospawać.. tylko od razu nade in germany.
Za Onet
..."Ludzie będą marzli". Polskim kopalniom nie wystarczy węgla dla wszystkich...
Pan Prezydent Piotrkowa i Pan Prezes Ciepłowni okazali się wizjonerami inwestując w ruski gaz, kupowany z Niemiec.
5 lat temu też narzekacie że gaz drogi ludziom to się nigdy nie dogodzi
Bo jak wiadomo gaz jest tani i jest go pod dostatkiem. Ja rozumiem że Pan Krawczyński musi bronić decyzji ale niech nie robi z ludzi idiotów. Dla mnie wystarczającą kompromitacją prezesa oraz jest to że nie potrafił przedstawić prostego wyliczenia ile by wzrosły opłaty za ogrzewanie gdyby te kotły zainstalować w zeszłym sezonie. Dało by to ludziom pojęcie, w odniesieniu do tego co płacili przy starych ciepłowniach na węgiel, na co powinni się przygotować. Miasto ani prezes tego nie robią z prostego powodu, będzie drogo!
Obawiam się że to będzie gwóźdź do trumny dla tego miasta.
no to zima szykuje sie na siedzenie w kurtce i owiniety w dywan bo mnie na wasze podwyżki nie stać , p,olone elity
Kuźwa wiedzieli kiedy na gaz przejść oj będzie się działo dopiero taczki pójdą w ruch
W Polsce brakuje węgla, to tak jakby na Saharze nagle zabrakło pisaku!?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!