http://wfmc-polska.org/kalendarz - jaka federacja takie mistrzostwa polski
Do arab chyba wiadomo ze do Kadry Polski tym bardziej ze Oskar Skupień już jest w jednej kadrze w PZKB.A kto szuka nie błądzi.
co to za organizacja, w necie nikt o tych sukcesach nie pisze poza epiotrkow.
na międzynarodowych zawodach w Witowie , reprezentacja koła gospodyń wiejskich zrzeszona w remizie w Bujnach , odniosła wielkie sukcesy w karmieniu kur ziarnem pszenżyta na czas. Reprezentacja męska tegoż koła zajęła 1 miejsce w ganianiu smarkacza z pasem dookoła stodoły.
Gratulacje dla wszystkich chłopakow .... Panie Marku trzymać tak dalej...Pozdrowienia dla Bartka Ł super walka ...
Te zawody można porównać do niżej opisanych. Nikt o nich nic nie wie , w necie nawet słowa nie napisali.Wygląda na to że sami sobie zrobili zawody na wyjeździe , a małomiasteczkowy portal połknął haczyk.
1 z 30 Mistrzostw polski w tym roku. Fajnie fajnie Mareczku Fyreczku
Ale kogoś zżera że my coś robimy a wy nic albo może robicie tylko nic wam nie wychodzi bo się nie nadajecie,jakoś ja w necie znalazłem więc nie rozumiem wpisów ze nie mozna znaleść a federacji jest w Polsce pełno tylko jeżeli na zawodach jest ponad 300 zawodników to myślę że zawody mają sens.A nie jak na niektórych zawodach Polskiego Związku jest zawodników z 80 to jest dopiero parodia.Ale to jest moja opinia.
Gdzie można znaleźć komunikat organizacyjny tych Mistrzostw Polski oraz komunikat końcowy/ ilość uczestników, klubów startujących, w jakich grupach wiekowych, ilu juniorów ,seniorów, kobiet itd. itp./ Taka ciekawość.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!