Faktycznie dziwne jest to że na oficjalnych stronach imprez sportowych nic nie wiadomo o owych sukcesach Owego Klubu .Pytania wiec gdzie i kto organizował takie imprezy dla owego Klubu pozostają jak dla mnie wielką zagadką .Z racji że jestem dziennikarzem mam dostęp do wielu informacji sportowych a w kwestiach poruszanych powyżej jest to czarna magia .Uważam że w sieci powinny być podawane rzetelne informacje dotyczące owych imprez i miedzy innymi organizatorów .
Olbrzymi???? Czy Wy myślicie nad tym, co piszecie? Ktoś to sprawdza, koryguje?
I znowu komuś nie pasuje fajnie ze Piotrków jest mocny w walkach. Cieszmy się ze to nie łódz,czy Wrocław a Piotrków wygrywa mnie to nie parzy nie ziębi jak wygrywa karate czy zapasy to się cieszę więc każdemu kibicujemy.
Jak daje rade z wszystkimi w Swojej kategorii a czasami walczy jak równy z równym z zawodnikami o wadze znacznie wyższej, to dlaczego wiek miałby być przeszkodą?
Gratulacje Marek!!!
Następca rośnie Adrian najlepszy zawodnik wymiatacz jest bardzo uzdolniony.
Sukces. Wszystko fajnie, gratuluje, ale dlaczego w każdym artykule na temat Marky Mark nie jest napisane NIC o tym co to za zawody ? Mistrzostwa Polski, Mistrzostwa Świata itd... tak jest w każdym artykule, ale to nie są dokładne info. Dlaczego w internecie nie można znaleźć nic o tych zawodach ? Kolejne pytanie, co to za Kadra ? Kadra Polski ? Nie hejtuje ! Oczekuje jasnej odpowiedzi na zadane pytania!
do każdego tekstu należy podejść z odrobiną refleksji , wiedzą i umiejętnością interpretacji podanych faktów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!