Kupiłem se konkretny alkomat za 5 st?w i nie potrzebuje się prosić.
To mam,, pijany" jechać do Sulejowa, żeby zobaczyć czy jestem trzeźwy?
A juści. Policjanci będą cyt. ...."a patrolujący okolicę policjanci, po dotarciu na miejsce, bezpłatnie udostępnią urządzenie" Jak ktoś będzie miał czas to może poczekać ,najlepiej piwo sobie wypijając ,ale bezalkoholowe. To "udogodnienie" się chyba nie sprawdzi....No chociaż jakby było takie ustrojstwo w ...Rozprzy było to....
ciekawe kto o zdrowym umyśle pojedzie tam badać się ,a to dobre kolejna kasa wywalona w błoto
większej głupoty i marnowania kasy nie znalazłem ,czyli czas na OBNIŻENIE podatków ,jeżeli na takie głupoty kasę wydają ,RADNI apel do was ,wkrótce sesja o podatkach ,gmina ma ZA DUŻO ,CZAS NA OBIŻKĘ PODATKÓW
A w Piotrkowie oczywiście nie ma! Pojechał do kalibracji i już do tak lata kalibrują :)))
No to może teraz kupią jeszcze ten nieszczęsny papier toaletowy dla szkoły na Podklasztorzu jak mają tyle kasy do rozdawania i odblokują i rozliczą ustawowy fundusz nagród dla nauczycieli w naszej gminie także za poprzednie lata ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!