Wszystkich wywalić, rozliczyć, powsadzać i co później? Przyjdą nowi, nim się ogarną, będą następne wybory.
To po chwili tryumfu, nastąpi twarde zderzanie z rzeczywistością, poznawanie urzędu, utarczki koalicyjne. Najwcześniej za rok, będzie można coś powiedzieć, czy jest lepszy od poprzedników. Na razie tańczcie i radujcie się, bo ten czas będzie krótki.
Naprawdę wierzycie w niezależność tego pana? Przecież to polityka. I on tu nie jest wyjątkiem. To nie jest ideowiec, który dla dobra miasta zrobi wszystko. Ktoś go wystawił. Ktoś sfinansował kampanię. I będzie chciał wdzięczności.
Mnie cieszy wynik wyborów w Bełchatowie. Wygrywa polityk Konfederacji!!!!
Pan Wiernicki musi stworzyć koalicję...mam nadzieję, że nie z Chojniakiem, ani Panią Marleną, która popłynęła wizerunkowo. Biorąc pod uwagę że to karierowiczka to na pewno będzie z miną zbitego psa, udawała zwolenniczkę Pana Wiernickiego
Czekamy na rozliczenie decyzji poprzedników- najbardziej interesuje mnie kwota jaką zaoszczędzono na zmianie wykonawcy remontu II LO i o ile to wydłużyło cały remont szkoły !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!