Teraz zaczyna się klasyczne sprawdzam. Pierwsze pytanie to takie kto stoi za nowym prezydentem, przecież nie zostaje się od tak najpierw kandydatem, a później prezydentem. Drugie jaka będzie koalicja w RM - podział radnych nie daje jasnej odpowiedzi. Oby dla dobra miasta Wiernicki nie dogadał się z Chojniakiem, który dostanie fotel przewodniczącego RM; no chyba, że Marlena dostanie nagrodę pocieszenia i zostanie przewodniczącą RM...
Pycha kroczy przed upadkiem. Pan Chojniak odniósł druzgocącą porażkę. Koniec wysokiej pensji, służbowego samochodu itp. Ludzie źle mu doradzali. Mówienie w kółko tego samego, te przyczepy przed lokalami, no i pewność siebie która go zgubiła. Przegrał a po 18 latach to boli. Teraz będzie leczył rany. Z mieszkańcami niestety trzeba się liczyć bo to oni są pracodawcami prezydenta.
teraz cza na cofnięcie durnych decyzji poprzedniej ekipy, takich ak prohibicja.
Czy sekretarz miasta jest potrzebny w naszym mieście w niektórych miastach nie ma potrzeby więc trzeba się zastanowić a nasz sekretarz były PZPR -wiec i przekraczający wiek emerytalny miał ciepła posadkę pod skrzydłami Chojniaka
Pan Wiernicki w wyborach rozszarpał pana Chojniaka jak pitbul kaczkę.
Panie Prezydencie myślę że pobuduje an lodowisko dla dzieci i dorosłych i place zabaw Zaufałam panu
Panie Juliuszu Wiernicki, nowo wybrany prezydencie Piotrkowa Tryb. proszę stworzyć taką MOŻLIWOŚĆ, aby mieszkańcy mogli zgłaszać pomysły na lepszy rozwój miasta, a także aby mogli wyrażać opinie negatywne. Władza musi wsłuchiwać się w głos swoich mieszkańców oraz pracować dla ich dobra.
Niedziela to był piękny dzień. Słuchaliśmy w napięciu strefy fm i z minuty na minutę coraz bardziej się cieszyliśmy aż w końcu otworzyliśmy szampana autentycznie jak spłynęły informacje i okazało się że Pan Wiernicki wygrał.
Mamy nowego prezydenta Piotrkowa Tryb. Oby jeszcze lokalne media zmieniły swoje podejście do opinii wyrażanych przez nas mieszkańców. Opinie "nie po myśli" władzy i mediów nie są zamieszczane, mimo tego że są zgodne z regulaminem tego portalu.
Jest nowy prezydent może będą zmiany na lepsze ale pytanie jest takie skąd pan dotarł do tego miasta bo nic o panu nie było słychać dopiero jak była kampania wyborcza ja osobiście nie oddałem głosu na nikogo w drugiej turze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!