Wreszcie zmiana. Mam nadzieję, że na lepsze, bo Piotrków na to zasługuje
no to do roboty, zegar już odmierza czas. dzisiaj Dzień Ziemi, może jakiś spontan na sprzątanie Małej Ojczyzny" Z sercem dla Piotrkowa". gratulacje. nowi/starzy radni też.
A co to się stało że magistrat nie komentuje, Żałoba w urzędzie?
Na majufkę jade do Chiszpanji, tam bende swientowała zwyciestwo nad Hojniakiem.
Nie mam nic do pana Chojniaka. Nie wiem jakim prezydentem będzie pan Wiernicki. Jedno jest pewne, trochę wiatru w urzędzie i spółkach miejskich nikomu nie zaszkodzi.
Właściciele miasta przegrali? Czy nowi właściciele będą nadal tak bezczelnie doić mieszkańców i przedsiębiorców?
Dobrze się stało, że w końcu będzie zmiana, trzeba dąć szansę nowemu i trochę cierpliwości, mam nadzieję ze dotychczasowi przeciwnicy Chojniaka, będą pomagać i współpracować z nowym Prezydentem, nie bardzo wiadomo co on prezentuje bo debata w Strefia FM była mierna i żaden nie był przygotowany, ale daję mu szansę i liczę że coś zrobi z tym grajdołem, a jak nie...to referendum!.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!