Ten główny krytykant, który tu pisze nie korzysta z CIEPŁA w Piotrkowie bo mieszka w Kamieńsku. Piotrków interesuje go tylko przy wypłacie
A Pan Sokalski jak zwykle dziś złożył pismo u prezydenta, a już wie o tym radio i internet. Krowa która dużo wyje, mało mleka daje. Wszystko dla rozgłosu i poparcia przed wyborami. Żenada
Czy tylko ja tutaj uważam, ze to wszystko zagrywki i pokazówka Sokalskiego? Ludzie naprawdę jesteście tacy ślepi? Czy głupi?
Teraz Elektrociepłownia kupuje gaz bezpośrednio na giełdzie, dzięki czemu jest on tańszy niż u pośredników.
Adres: https://epiotrkow.pl/news/Odmienne-zdania-prezesow-w-sprawie-podwyzki-za-cieplo, mówi Krawczyński to dlaczego w Piotrkowie ciepło jest takie drogie?
Lepiej siedzieć w domu i nic się nie wychylać bo Pan Prezydent tupnie? Przecież Prezes Sokalski grzecznie się tylko pyta jako piotrkowianin i prezes spółdzielni. W czym problem?
Najlepiej to nic nie robić i czekać na podwyżki Chojniaka. Trzeba próbować jestem za Sokalskim
Słuchając tego Krawczynskiego odnoszę wrażenie że wie co mówi opiera się na danych a ten Sokalski leję wodę. Z mojego rozeznania wynika że opłata za moc to znikomy procent całej ceny ciepła ale 20% podwyżki lepiej działa na ludzi i można sobie zrobić zdjęcie pod urzędem miasta ????
Ciekawy jestem czy Prezes Słowackiego też stanie w obronie lokatorów Spółdzielni Słowackiego?
A prezes Sp.Słowackiego to się boi wystąpić w imieniu swoich lokatorów?Oj,będzie Walne i będzie absolutorium.........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!