W spółdzielni Słowackiego żadnych podwyżek nie przewidują. Pan Sokalski chyba sobie pensje chce podnieść
Pan Krawczyński mówi: Średnia cena jednoczłonowa spada o 27,26%. W przypadku mieszkańców z rachunku wychodzi, że podwyżka jest 4,79% - czy może mi ktoś to przetłumaczyć na język polski? Skoro spada o 27% to dlaczego jest wzrost o prawie 5%?
Adres: https://epiotrkow.pl/news/Odmienne-zdania-prezesow-w-sprawie-podwyzki-za-cieplo,53464
Panie Prezydencie zamiast potańcówek proszę zająć się poważnymi sprawami w mieście CIEPŁO, INWESTYCJE, SRODKI ZEWNETRZNE
Skoro Sokalski nie ma racji to czekamy Panie prezydencie na obniżkę ciepła
Przez to drogie ciepło w Piotrkowie wszystko jest niszczone. Tylko Pan Krawczyński ma dobrze biorąc taką wypłatę i premię
Zamiast zajmować się potańcówką to niech prezydent zajmie się poważnymi sprawami w mieście
A I tak na końcu zapłacą mieszkańcy PSM, tyle że z poczuciem że to nie prezesa wina że drogo. Prezes im tak zaliczki powylicza że w życiu nie dojdą co za co. Przy okazji lodów nakręci i zgoni na eks prezydenta miasta i ciepłownię. Ruch wyprzedzający.
Czyli panie Prezydencie będą obniżki ciepła? Skoro wszystko idzie w dół
Dlaczego zamówiona moc wraz z przesyłem rośnie prawie o 22 procent. Dlaczego mieszkańcy PSM mają zapłacić o prawie milion złotych więcej za ciepło w 2024 roku? Ja również pytam pana Prezydenta
Jednego jestem pewien tam gdzie pojawia się pojawia Pan Sokalski tam pojawia się porządek i jakość
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!