Uzdrowiciel mieszkańców Piotrkowa pan Cubała, bezskutecznie próbuje odzyskać pozytywny wizerunek wśród autochtonów.
Mam kilka pytań:
czy w tym szpitalu dzieci mogą liczyć na konsultacje chirurgiczne?
czy mogą liczyć na konsultacje laryngologiczne?
czy będą miały zabezpieczoną pomoc anestezjologiczną?
Z tego co mi wiadomo w tym szpitalu o te profesje jest ciężko.
Brak czegokolwiek dla mam, które powinny być z maluchami to rzeczywiście absurd.Kiedyś spałam z synem, który był na piersi w jegó łóżeczku...Bogu dzięki tylko jedna noc...Dodam, że to nie było w Pkowie i za tą możliwość i tak byłam bardzo wdzięczna.
Przyjedź Paulinko zobacz wyremontowaną salę za milion złotych i słup w środku parkingu.
Gdzie to się wszystko podzieje po wyborach samorządowych ? Do tvn wszystkich nie wezmą.Zmywak w londynie ?
Na szczególną uwagę zasługiwał żenujący ubiór pani prowadzącej , brak słów.
Pokazali piękne pokoje i łóżeczka dla dzieci a nigdzie nie widzę łóżka na którym ma się położyć rodzić który będzie opiekować się maluszkiem do czwartego, piątego roku życia. Jak zwykle wszystko nie dopracowane.
I tak z tego szpitala nic nie będzie, to co dzieje się wewnatrz to chańba i skandal. Pielęgniarki są niemiłe, wywyższają się nad innymi. Potrafią stworzyć tak chorą atmosferę jak to tylko możliwe. Nie dbają o dobro pacjenta tylko o swoje wygody. I to się nie zmieni póki pracują tam osoby pozbawione jakichkolwiek ludzkich uczuć. Potrafią zniszczyć człowieka i jego samoocene a pacjentów traktują jak zło konieczne.
z tym szpitalem to tak samo jak ze starostwem-istnieja ale nie daziała
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!