Otworzyli i nie działa... nawet bareja by lepiej nie wymyślił....no wszyscy są poza wiceojcem Cudotworcą i jego asystentem sancho pansem . no tak gdzie ... czemu nie ma ich ma fotkach.. współczuję matkom ... oby wasze dzieci nigdy tu nie trafiły
Gdy spojrzałem na fotkę przedstawiającą przecinanie wstęgi z panią o wysokim czole i twarzy kulturystki to przez chwilę myślałem że to jakaś mieszkanka czarnego lądu ale niestety myliłem się.Ogólnie to te kobiety cholernie dużo miejsca zajmują .
Mam pytanie do fotografa. Kto na ostanim zdjęciu tym z monitoringu wymienia się czułościami:-))*
No chyba normalne że się najpierw otwiera a dopiero później pacjentów przewozi. Kolejność więc prawidłowa. A że zdjęć widać ze oddział piękny
:-/ najlepsze jest ostatnie zdjecie rzut na monitoring, data nie ustawiona, bufet z cateringiem:) a zadłuzenie szpitala swoja droga:) sala dla dzieci 0-3 lat z 3 łóżkami ciekawe gdzie sie tam jeszcze zmieszcza 3 matki karmiace :)bo juz o potrzebnych rzeczach przy małym chorym dziecku nie wspominajac
Co z tego ,że oddział odnowiony i sprzęt jak ludzie do niczego co się z tym szpitalem dzieje błąd za błędem lekarskim i nic sobie z tego nie robią szczególnie personel . Ja już straciłem zaufanie parę lat temu do tego szpitala nie warto jechać tu po pomoc o odradzam każdemu dla własnego dobra . Ostatnio czytam ciekawy artykul w necie gdzie piszą ,że nie opłaca sie dobrze leczyć bo szpital na tym traci i być może to prawda bo nie liczy sie pacjęnta a w pierwszej kolejności papierki i kasa
10 lekarzy to pojechali. Przecież wcześniej żadnego lekarza pediatry nie było . Jakiś cud czy co
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!