metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-??? ~97-??? (Gość)10.04.2016 15:05

Winnych zaniedbań i błędów ciągle nie ma, wrak gnije dokładnie tam, gdzie gnił, każda próba rozmowy na ten temat kończy się społeczną awanturą i festiwalem wzajemnych oskarżeń nie potrafimy wspólnie uczcić rocznicy tej katastrofy.Właśnie to jest dla mnie przeraźliwie smutne.Już wkrótce gdy tylko zacznę opowiadać swojej wnuczce o Polsce ,o jej kulturze , historii,nie zapomnę jej opowiedzieć o Smoleńsku. Jedynie prawda może zakopać olbrzymi rów który przeorał Polskę na pół,

209

hifgurig ~hifgurig (Gość)11.04.2016 09:02

Ale tłumy! Aż serce rośnie! Brawo! Ha, ha!

62

corey ~corey (Gość)10.04.2016 14:08

Oni pójdą na następne wybory a Ty..?

275

Shaggy ~Shaggy (Gość)11.04.2016 10:18

Oddajecie hołd ofiarom z BANEREM w ręku ? To jest chyba zniewaga tych osób !!! Taki baner swojego klubu to w ogródku trzymajcie ! Myślicie że pomnik wasz baner zobaczy ł ? Prosze mi wybaczyć ale wzburzony jestem taką sytuacją, bo baner tu nie był potrzebny . Głupota ludzka

72

tomcio20 ~tomcio20 (Gość)10.04.2016 18:41

I te nie przebrane tłumy piotrkowian robią wrażenie 😄

155

luzik luzikranga11.04.2016 10:50

Ci, którzy dzisiaj tak ochoczo bluzgają na PiS muszą pamiętać o jednej ważnej rzeczy. Rządy Platformy Obywatelskiej i PSL cechowała niebywała arogancja! PO i PSL nie interesowały się dobrem państwa i obywateli, za to dojeniem państwa - i owszem. I ciepłe posadki, i te afery - wszystkie zgrabnie zamiecione pod dywan. Lewica musiała oddać władzę po "wielkiej aferze" Rywina. A jedna tylko prawdziwa afera posła PSL na Podkarpaciu, to przewalone 65 milionów złotych. A gdyby tak napisać o "dorobku" PO? Zanim więc zdecydujecie się oddać głos - ruszcie głowami, bo tu nie chodzi o to, żeby rządził raz jeden, raz drugi gamoń. Tu trzeba naprawdę mądrze wybrać!

Komentarz był edytowany przez autora: 11.04.2016 10:59

108

obiektywny ~obiektywny (Gość)10.04.2016 17:30

Chemik masz swój rozum czy tak tylko pleciesz co w tvn usłyszysz??Prawda kiedyś wyjdzie...Jeszcze sobie przypomnisz jak tusek z putinkiem sie ściskali i śmiali..

817

Ufffff! ~Ufffff! (Gość)11.04.2016 21:21

Na szczęście jest, maleńka wszędobylska! Odetchnąłem.

70

Piotrków T. ~Piotrków T. (Gość)10.04.2016 12:24

Pan Prezydent Chojniak pokazał dzis klase jak nigdy nie uczestniczac w obchodach z fanatykami pisu. Brawo. Oby tak dalej

914

zapytajnik ~zapytajnik (Gość)12.04.2016 13:46

Nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi, ale może mi ktoś odpowie dlaczego syrena w ok. ul. Żeromskiego wyła od godz. 8,41 przez 38 minut do godz. 9,19 ??

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat