i znowu remot chodnikow i drogi pewnie bedzie robila firma peuk i za 2 lata znowu dziury
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3591384 Do szkoły, nieuku!
Właśnie, tam będziesz miał lekcje flustracji.
A Ty co znowu? Lustrami handlujesz?
Panie Piotrze o co kaman z tą "flustracją" bo nie bardzo kumam. A zatem "frustracja" czy "flustracja"?
Pozdrawiam i oczekuje na wyjaśnienia w oparciu o słownik Języka Polskiego. Pozdrawiam sfrustrowany flustracją.
A kto zapłaci za zajęcie miejsc parkingowych. Cztery miesiące to jakieś 17tygodni x 5dni x 10godz.dziennie x 3zł/godz. = 2.550zł za jedno miejsce parkingowe. Ile jest miejsc parkingowych, nie wiem ale myślę, ze ze 20. Więc rachunek prosty 51.000zł. Kto za to zapłaci?
Może o to kaman z tą "flustracją", że tego co tu dzisiaj z nią wyskoczył potraktowano... kastracją? Językową kastracją.
Tak ja kumam, choć może kumam źle.
Owoce bardzo często są głównym składnikiem różnego rodzaju ciast. To właśnie ciasta z owocami stanowią chyba największą grupę i wykonywane są przez największą liczbę osób. Prawie zawsze jest sezon na jakieś owoce. Warto z tego skorzystać i przygotować smaczne ciasto dla całej rodziny. Choćby ciasta z truskawkami, ciasta z jagodami, malinami, porzeczkami i oczywiście jabłkami.
:P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!